Beoordelingen 

574 commentaren van in totaal 575 beoordelingen
Service
Dhr.R.J.Thijs (Assen)
06-09-2019
9

Zijn zeer tevreden

Service
Kees Boer (Hooghalen)
06-09-2019
8

prettige garage vlotte medewerkers goede service en deskundig personeel

Verkoop
Johan van Wijk (Beilen)
30-08-2019
10

Laat de klant spreken (luisteren) en komen afspraken na, actieve benadering - Vriendelijk!!

Service
Ina Garama (Assen)
30-08-2019
10

Uiterst bekwaam personeel en zeer vriendelijk

Verkoop
Henk Steg (Appelscha)
21-08-2019
9

Ben zeer goed en netjes geholpen door Stephan Timmer. En dat gaf gelijk een goed vertrouwen in het aankoop van de nieuwe CHR

Service
Ad van Sinttruijen (Hooghalen)
14-08-2019
10

Goede bereikbaarheid en vriendelijkheid personeel

Service
Dhr van der Pijl (Assen)
14-08-2019
10

Ervaring met werkplaats is zeer goed. Klantvriendelijk, flexibel en gericht meedenkend.

Service
Anne van Veen (Eexterveen)
31-07-2019
9

Adequate dienstverlening. Prettige sfeer. Transparant en voorspelbaar

Service
Fam van Dijk (Norg)
31-07-2019
8

Aardige en deskundige medewerkers

Service
dhr. Klaus Liebs (Gasselte)
26-07-2019
10

Je word er voorkomend, vriendelijk en hulpvaardig bejegend

Service
A. Bos- Roskam (Assen)
26-07-2019
8

Altijd tevreden. Zelf geen verstand van auto,s. ga af op het vertrouwen van de garage.

Service
A.Uildriks (Tynaarlo)
26-07-2019
10

Als ik niet tevreden was had ik daar niet een nieuwe auto gekocht .Koop bijna elk drie jaar een nieuwe auto.

Verkoop
Mario Westbroek (Streefkerk)
23-07-2019
10

Goede en duidelijke offerte, vriendelijk en zeker niet opdringerig te woord gestaan.Snelle reactie op vragen en goed bereikbaar. Goede kennis over de te kopen RAV 4.

Verkoop
Hulshof (Assen)
23-07-2019
7

-

Verkoop
Mevr. W de Jonge (Groningen)
23-07-2019
9

Service en inruil

Verkoop
R. Brood (Assen)
23-07-2019
10

Goede info in de showroom over de auto en prijs

Verkoop
Dhr. J.van Laar
23-07-2019
8

Het proces van informatie tot aflevering van onze eerste kennismaking met toyota verliep tot volle tevredenheid.Het informeren over de uitvoering had mijn inziens wel beter gekund.We reden hoe dan ook na aflevering, enthousiast, de wijde wereld in.

Verkoop
Mevr. van den Boogaard (Assen)
23-07-2019
10

Gewaardeerd bedrijf, altijd uitnodigend, enthousiast, je bent altijd welkom, men kent de klanten. Bij problemen snel & kundig geholpen.

Service
J. Veldkamp (Beilen)
17-07-2019
9

Met Auto Gorter goed overleg gehad over de beurt van mijnToyota. Ophaaltijd nog vervroegd en doorgegeven en volgens afspraak auto gereed. Uitleg over beurt, APK en nieuwe ruiten wissers. Alles weer goed voor een jaar rijplezier met mijn Yaris

Service
Bets Arends (Assen)
04-07-2019
10

Altijd behulpzaam, altijd vriendelijk

Service
Ineke B
04-07-2019
10

Vriendelijke, kundige mensen. Uitleg zeer duidelijk voor mij als leek. Zeer zeker aan te bevelen.

Service
Kees Toppen . (Eelde)
02-07-2019
10

heel tevreden

Service
A.Kuiper.
21-06-2019
9

Altijd goed geholpen

Service
O.F. Baas (Roden)
21-06-2019
9

Voor vragen; maken van afspraken voor onderhoudsbeurt wordt je altijd klantvriendelijk ern adequaat te woor gestaan.

Service
Ger Kragten (Amsterdam)
07-06-2019
8

Goede dealer/ garage fijne uitstraling en service.

Service
Je polderman
07-06-2019
10

Het zijn hele vriendelijke mensen en profesioneel

Service
Kleefman (Assen)
31-05-2019
9

Goed bedrijf en goede service

Service
H.J. Mulder (Tynaarlo)
22-05-2019
9

Ben al meer dan 45 jaar klant bij deze garage, en nooit geen klachten gehad.

Service
Gerto Fekkes (Assen)
22-05-2019
8

Je wordt eerlijk behandeld als dat niet zo was was ik geen klant van hun

Service
Henderikus Martens (Eelde )
22-05-2019
10

Goede service. De mensen zijn vakkundig en klantvriendelijk. Ze kennen hun klanten en de auto.

Service
Ernst Preusterink (Assen)
17-05-2019
10

Een zeer prettige dealer, afspraken worden nagekomen en er wordt altijd goed gecommuniceerd en indien nodig meegedacht naar een creatieve oplossing, waarbij een tevreden klant voorop staat en niet een zo hoog mogelijke nota. Hele fijne vertrouwde garage die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft en waar je klant bent en geen (kenteken)nummer.

Service
I. Witteveen (Assen)
10-05-2019
9

We geven onze toyota graag in onderhoud bij Auto Gorter. Een klein mankement (trekhaak die niet goed vast wil, airco bijvullen) kan vaak zonder afspraak tussendoor. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de geboden diensten zijn van goede kwaliteit.

Service
G. Zwinderman (Gieten)
10-05-2019
9

Altijd koffie en vriendelijk. Goed uitleg over de service beurt, reparatie bijna niet nodig want het is en blijft een Toyota.

Service
Springer (Eelde)
08-05-2019
10

Netjes verzorgd bedrijf. Klantvriendelijkheid en service zijn goed

Service
Wilko Schuringa (Assen)
10-04-2019
10

Nooit klachten. Altijd prettig en correct geholpen.

Service
André Kamsma (Nijlande)
10-04-2019
8

Ik vind het bedrijf betrouwbaar, met deskundig en 'MEEDENKEND' personeel.

Service
G. Ouwerkerk (Assen)
10-04-2019
9

Goede communicatie, goede en prettige service.

Service
Dielf Jofriet (Assen)
10-04-2019
10

Auto Gorter is een uiterst vriendelijke en volgens mij ook deskundige garage. Voor mijn RAV4 met al 330.000 km. op de teller, hebben ze altijd prima advies voor onderhoud en indien nodig reparatie.

Service
Jan Koops (Zuidlaren )
09-04-2019
9

Afspraak is afspraak.

Service
Willem Haveman (Assen)
09-04-2019
10

Gelukkig zijn er nog garages waar je gewoon naar binnen loopt, met gewone medewerkers, die je gewoon te woord staan, en je gewoon goed helpen. Het kan dus toch nog!! ‘GEWOON’!!

Service
Piet Dijk (Bovensmilde)
09-04-2019
10

Als klant zeer serieus genomen door het voltallige personeel, of dit nu de verkopers, de baliemedewerkers of de monteurs betreft. Altijd prima service en zeer vriendelijk personeel.

Service
dhr. K van Houten (Assen)
13-03-2019
8

Goede service en duidelijk in de afspraken. Werkzaamheden prima uitgevoerd, je weet van tevoren waar je aan toe bent.

Service
Dhr J. Tromp (Assen)
27-02-2019
9

Altijd vriendelijk, je word er goed geholpenook voor een kleinigheid zoals lampjes wordt ( als het lukt) direct vervangen.

Service
Pieter Sweep (Assen)
27-02-2019
9

Al sinds 27 jaar ben ik een tevreden klant. Goede service, goed onderhoud en geen pech onderweg!

Service
Hendrik Uildriks (Tynaarlo)
27-02-2019
9

Al jaren een tevreden klant

Service
Piet de Vries (Roden)
20-02-2019
9

De mensen van Gorter denken mee met de klant. Zijn service gericht en correct.

Verkoop
Zwaantje ottens (Beilen)
20-02-2019
8

Correct en vriendelijk

Service
Neijenhuis (Assen)
14-02-2019
8

2 auto's in onderhoud, ook andere garages geprobeerd maar het blijkt in de prijs weinig uit te maken (dealer vs vakgarage). Dan de voorkeur voor de dealer, ze kennen de auto's door en door en weten of er updates/ terugroep acties zijn. Afspraken worden goed nagekomen en een leenauto is beschikbaar voor alleen de brandstofkosten. En mocht de Toyota ermee stoppen dan is er de Europa pech pas nog, vertrouwd gevoel ook bij een auto die wat ouder is met meer kilometers op de teller.

Service
Dhr.F.Hubers (Assen)
01-02-2019
10

klantvriendelijk,.behulpzaam, prettig omgeving,vakkundig,prettige sfeer.

Verkoop
H. v. Kempen (Beilen)
01-02-2019
8

goede behandeling en uitleg

Service
Froukje Russchen (Oosterwolde)
01-02-2019
10

omdat ik altijd prima wordt geholpen. Dik tevreden.

Service
Wim Slendebroek (Beilen)
01-02-2019
9

prima zaak goede service

Verkoop
Jelle Kooistra (Assen)
01-02-2019
9

Is een hoog cijfer en een tien bestaat in mijn optiek niet; voor geen enkel mens of organisatie.

Service
Wim Lekatompessy (Assen)
01-02-2019
10

Omdat ik heel tevreden bent over Auto Gorter! TOP

Service
jp wilhelmus (Ravenswoud)
23-01-2019
9

precies geleverd zoals belooft

Service
Mevr. A. Dontje
23-01-2019
9

Mijn ervaring met toyota Assen is positief. Het is een rustige garage zonder schreeuwerige opsmuk daarbij wel een up-to-date wagenpark

Verkoop
Marjan Muis (Gasselternijveen )
23-01-2019
10

2 januari jl. heb ik mijn nieuwe Toyota C-HR gekocht. Ik heb deze auto bewust bij Auto Gorter in Assen gekocht omdat het een zeer vakkundige, vriendelijke en behulpzame garage is. En het personeel is enthousiast en ze hadden heel veel geduld met mij waardoor ik mijn auto goed kon samenstellen zoals ik het precies wou. En ik heb d.m.v. proefritten ook goed kunnen onderzoeken welke type auto goed bij mij past. Deze garage krijgt van mij een dikke 10 en ik kan de garage zeer aanbevelen!!

Service
Gerrie de Groot (ASSEN)
18-01-2019
10

werkzaamheden correct uitgevoerd, goede uitleg over servicebeurt en geattendeerd op evt. volgende onderhoud (banden)

Service
Dhr. P. Selles (Assen)
16-01-2019
8

Goede service zoals verwacht was

Verkoop
Dhr g a pleiter (apeldoorn)
11-01-2019
10

Vriendelijk behulpzaam goede uitleg

Verkoop
John Kappenburg (Assen)
09-01-2019
10

De verkoopafdeling is altijd gericht op hulp aan de koper.De garage is perfect georganiseerd.Het is een vriendelijk en zeer toegankelijk bedrijf dat preciese afspraken maakt en die ook altijd nakomt.

Service
J.O.ten Wolde (Assen)
04-01-2019
10

Ik geef Toyota Gorter een 10 omdat je daar zeer vriendelijk wordt ontvangen en de werkzaamheden aan de auto altijd probleemloos worden uitgevoerd.

Service
Klaas Vrieling
04-01-2019
8

Komt van te voren gemaakte afspreken volledig na . Geen verrassingen achteraf over het notabedrag van de verrichte werkzaamheden

Service
Margreet van der Valk (Diever)
04-01-2019
9

Deskundig, klantgericht en meedenkend

Service
Remco Drewes
04-01-2019
8

Betrouwbaar en kundige garage!

Verkoop
Maria Visser (Zuidbroek)
03-01-2019
10

De persoonlijke benadering staat bij Auto Gorter hoog in het vaandel. Daarnaast heeft men alle tijd voor de klant.

Service
Mevr. Arends (Assen )
03-01-2019
10

Altijd vriendelijk ,alles in overleg ,behulpzaam.

Verkoop
Ger Kragten (Amsterdam)
21-12-2018
9

Betrouwbaar, geen gezeur over kleinigheden wordt in goed overleg geregeld, levering volgens afspraak

Service
mevr. Buurman (Assen)
19-12-2018
9

ik vind het een beetje overdreven om een 10 te geven. Daarbij ben ik de laatste keer niet in de garage geweest, omdat ik geen geldig rijbewijs momenteel heb. De auto werd keurig gehaald bij mijn huis en later teruggebracht.

Service
J. Boerhof (Smilde)
19-12-2018
10

Alle afspraken worden stipt nagekomen.Geweldige service. Vriendelijke ontvangst en behandeling door de medewerkers.Dat is voor mij het belangrijkste naast de kwaliteit van de Toyota natuurlijk.

Service
Jaap eitens (Assen)
14-12-2018
10

Na 43 jaar klant zijn zou het toch heel vreemd zijn als het niet goed zou zijn dat ik dan klant zou blijen.

Service
M.Uilenberg (Nieuw-Roden)
14-12-2018
10

goede behandeling, duidelijke uitleg, werkzaamheden goed uitgevoerd en aantekening voor volgende beurt en wat er dan moet gebeuren aan onderhoud.

Service
Theo Schneiders (Zuidlaren)
14-12-2018
9

Ga graag naar dit bedrijf, wachttijden zijn geen probleem voor mij in de goed ingerichte wachtruimte met goede voorzieningen.Vriendelijk en behulpzaam personeel.Personeel luistert, denkt mee en geeft vakkundig advies op maat.

Service
R. Antonissen (Borger )
05-12-2018
9

Hele fijne garage

Service
Piet van Laar (Wolvega)
05-12-2018
10

Uitstekende service en denken oplossingsgericht.

Service
Sip de Rook (Roden)
05-12-2018
9

Je wordt altijd goed ontvangen Receptie werkplaats of op de verkoop Ik heb nergens klachten over

Service
A. Ruben (Assen.)
29-11-2018
10

Langer dan 50 jaar Toyota gereden. Technisch zeer goed.

Service
Martin takens (Grolloo)
23-11-2018
10

Ben al jaren klant altijd zeer tevreden.

Service
Wim Rozenveld (Gasselternijveen)
23-11-2018
10

Goeie afspraken, altijd overleg, geen verrassingen achteraf, deskundig, klantvriendelijk, we voelen ons welkom!

Service
A.H. Boonstra
23-11-2018
9

Goede service en klantvriedenlijk.

Service
h. langeland
09-11-2018
9

Klantvriendelijk, service gericht. Afspraken worden nagekomen.

Service
Dharm (Assen)
02-11-2018
9

Vriendelijke servicemedewerker, APK en de rest naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Ben ter Veer (Zuidlaren)
02-11-2018
8

Prima garage, veel service, aardige medewerkers, werk wordt prima uitgevoerd.

Service
Henk Beins (Haren)
02-11-2018
10

Toyota is een fijn bedrijf met veel aandacht voor de klant. Je voelt je er welkom en je weet dat jouw auto de best mogelijke service krijgt.

Service
jeannette de jong (hoogersmilde)
29-10-2018
10

Zeer correcte afhandelingtijdig overleggoede serviceklant vriendelijk.

Service
Ina Garama (Assen)
29-10-2018
10

Goede persoonlijke service/benadering.

Service
P Maring (Borger)
29-10-2018
9

Is een fijne garage waar ik mag kijken als ze mijn auto een beurt geven, geen geheimen dus. Ben ontzettend te vreden

Service
Gijsbert Hendrik Slot (Ekehaar)
18-10-2018
10

Ik kom er verscheidene jaren en wordt daar met veel egaars behandelt en ben uiterst tevreden.

Service
Lucas Bruins (Stadskanaal)
11-10-2018
9

Omdat we er nog behandeld worden als klant.

Service
Henderikus Martens (Eelde )
11-10-2018
10

Klantvriendelijk, goede service en vakkundig.

Service
G.oostrom (Eelde )
11-10-2018
9

Hoge beoordeling geeft mate van tevredenheid aan

Service
Gerke Friso (Donkerbroek)
11-10-2018
8

Klantvriendelijk. Koffie staat altijd klaar.

Service
G. Brouwer
05-10-2018
9

zie eerdere vragen

Service
G.O. (Assen)
05-10-2018
10

Fijne garage: goede service, klantvriendelijk, goede kwaliteit reparaties en onderhoud.

Service
F Dilling
05-10-2018
10

Bij aankoop en plaatsen fietsendrager op de auto goed geholpen bij de aanschaf. Tevens plaatsing binnen korte tijd en instructie bij ophalen. Vriendelijk en kwalitatief goed personeel.

Verkoop
Dhr.J.Speulman (Assen)
02-10-2018
9

Goede voorlichting en service bij vorige en nieuwe auto.

Service
Jan Kuiper (Groningen)
27-09-2018
8

Het is een zeer prettige omgeving om zo wie zo daar te komen, of het nu is voor een andere auto of voor een reparatie, en de medewerkers zijn zeer vriendelijk

Service
westerhof
26-09-2018
9

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze denken met je mee.

Service
Egbert Eleveld (Nieuw-Buinen)
17-09-2018
10

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Service
H ten Hoor (Assen)
17-09-2018
9

vindt het erg moeilijk maar ben tevreden over de manier hoe je behandeld wordt, wat ze gaan doen.Mag achteraf betalen, kun je de factuur ook rustig bekijken.

Service
Mary Looman-Struijs (Smilde)
13-09-2018
10

Fantastische service, prettige en behulpzame mensen, betrouwbaar en eerlijk

Service
G.Rakers (Assen)
13-09-2018
8

Vriendelijk ontvangst, de koffie staat altijd klaar. Duidelijke toelichting van de uitgevoerde werkzaamheden.Afspraken worden altijd nagekomen.

Service
Hennie de Haas (Assen)
13-09-2018
9

Geweldig.....Vriendelijk -behulpzaam - correctAltijd een leenauto meeZeer tevreden

Verkoop
dhr. H. Teensma (Assen)
12-09-2018
10

Zeer deskundig advieszeer prettig contactveel moeite gedaan om de juiste auto voor ons te vindenMen probeert echt met je mee te denken zonder opdringerig te zijn!Heel leuke manier om te nieuwe auto te 'onthullen'

Service
Dhr. C. Jongsma (Eelde)
12-09-2018
9

Tot nu toe positieve ervaringen

Service
Peter Zwaans (Assen )
06-09-2018
10

Uitstekende service, staan altijd voor je klaar met raad en daad. Ook prettig dat je een persoonlijke benadering krijgt. Je bent er zeker geen nummer zoals bij veel autodealers tegenwoordig.

Verkoop
Simon van Holst (Oosterwolde)
05-09-2018
10

Voor mij niks te wensen overgelaten. Duidelijk en vriendelijk personeel.

Service
C.Brouwer (Balloo)
05-09-2018
10

Vriendelijke en klantgerichte benadering. Vakkundig en efficient.

Service
DJ (Assen)
05-09-2018
8

Persoonlijk, vriendelijk, en onderhoud e.d. volgens afspraak.

Service
Elsbeth Rademaket (Assen)
31-08-2018
8

Goed

Service
Piet de Vries (Roden)
29-08-2018
9

zeer correcte persoonlijke behandeling en ook afhandeling van reparatie/keuring is vertrouwenwekkend en kundig.

Verkoop
Dhr. Severijns
22-08-2018
9

Goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Toyota. Goede voorlichting en goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele aanschafproces. Ook de aflevering zelf was top.

Service
Henk Lemstra (Assen)
22-08-2018
9

heb daar mijn auto gekocht(nieuw) 2009 in het begin wat gehad maar netjes opgelost daarna helemaal niet meer , en het personeel in het algemeen gewoon Super

Service
Dhr. C. van der Meijden (Assen)
22-08-2018
10

Wij zijn altijd snel en correct geholpen!

Service
Dhr Neijenhuis (Assen)
22-08-2018
8

Duidelijke communicatie

Service
Carin Schuiling (Assen)
15-08-2018
10

Uitermate klantvriendelijk en zeer deskundig

Service
G. Nieuwenhuis (Assen)
10-08-2018
9

Zeer tevreden over, correcte/professionele houding en klantvriendelijk gedrag

Service
A.van Hunnik (Ravenswoud)
02-08-2018
10

ik ben zeer tevreden over deze garage en de mensen,die er werken. Zijn altijd vriendelijk en denken altijd met je mee om je zo goed mogelijk te helpen. Ik ben een vrouw, maar ze vinden geen vraag te gek. Ik ben blij met ze. helemaal top.

Service
JH Roosenbrand (Tynaarlo)
31-07-2018
10

vriendelijk, zorgvuldig, meedenkend

Service
Cosmas Kolenberg (Wezuperbrug)
30-07-2018
9

Betrouwbaar bedrijf, vriendelijke bejegening, overleg vooraf over onverwachte reparaties en de kosten daarvan.

Service
Ch.g.oogjen (Assen)
25-07-2018
10

Fijne en zeer vriendelijk personeel . Voorbeeld voor andere Toyota dealers

Service
R kaspers (Assen)
25-07-2018
10

Top garage met zeer vakkundig personeel er word altijd met de klant mee gedacht naar oplossingen en wachten is zeker geen straf de klant word van alle gemakken voorzienMocht er iets onverwachts aan de auto moeten gebeuren dan word dat altijd keurig overlegd

Service
Mevr. Brouwer
09-07-2018
9

Heel prettige garage met vriendelijke mensen.

Verkoop
Familie de Vries (Assen)
03-07-2018
8

Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je (de kinderen werden ook op een leuke manier betrokken) en vooral belangrijk: we hebben nu een hele fijne auto.

Service
Roel Louwes (Ravenswoud)
29-06-2018
7

Dealer is goed bereikbaar De werknemers zijn vriendelijk en duidelijk over de eventuele reparaties Enigste min puntje is wat ik al eerder aangegeven heb Je kunt een klant niet verplichten om een andere vorm van reparatie te laten uitvoeren omdat dat dan sneller zou zijn in de wetenschap dat deze aanmerkelijk duurder is Dit moet je dan wel duidelijk van te voren aangeven en later via de telefoon niet zeggen dat het eigenlijk je eigen schuld is dat het langer duurt Dit geeft niet een vertrouwd gevoel helaas maar een nare bijsmaak jammer De reparatie is verder goed uitgevoerd

Verkoop
Henk van der Veen (Borger)
28-06-2018
9

je word er heel goed ontvangen, en een goede uileg

Service
O Speelman (Assen)
28-06-2018
9

Prima garage met vriendelijk personeel.

Service
Strockmeijer (Assen)
27-06-2018
8

Ik ben tevreden over de werkplaats niet over de verkopers

Service
Henk Hartholt (Assen)
20-06-2018
10

Uitstekende service + vriendelijk en kundig personeel

Service
Henri Frederiks (Diever)
20-06-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over de service van auto Gorter, bij de werkplaats receptie krijgen wij altijd een goede uitleg en van tevoren zijn wij op de hoogte wat het ongeveer gaat kosten. Wij zijn ook zeer tevreden over het onderhoud en de reparaties (indien nodig) Uiteraard is de Toyota RAV 4 een zeer betrouwbare auto!

Service
Jeanne polderman
13-06-2018
10

Ze zijn zeer netjes en correct en proberen zich aan hun afspraak te houden

Service
P.Heemstra (Noordhorn)
13-06-2018
8

De opgegeven wachttijd werd met meer dan een uur overtreden. Dit zou ik graag tussentijds even willen horen. Ga ik bv w@ndeling doen

Verkoop
Ruud Albers (Assen)
12-06-2018
10

je bent altijd van harte welkom, zeer vriendelijke ontvangst en altijd staat de koffie klaar!

Service
Merv. van den boogaard (Assen)
07-06-2018
10

Zeer toegankelijke dealer. Alles goed en overzichtelijk, geven een eerlijke mening, dringen niets op. De medewerkers kennen hun klanten met de wensen. Zeer service gericht.

Service
H.Nijenhuis-Weggemans (Ekehaar)
07-06-2018
10

fijne garage, vriendelijk personeel, je komt nooit voor verrassingen te staan omdat men eerst contact op neemt, uitleg geeft en de prijs noemt als er extra en onverwachte dingen moeten gebeuren. ik/wij rijden al jarenlang Toyota en zijn in alle opzichten tevreden over Toyota Gorter in Assen.

Service
J.D.Oostelaar (Eext)
06-06-2018
9

Altijd een prima service en goede medewerkers!

Service
A.uildriks (Tynaarlo)
29-05-2018
9

Tevreden

Service
Dhr.J.P.Tromp (Assen)
24-05-2018
8

Vriendelijk personeel, doen goed hun werk

Service
S. K. (Almere)
23-05-2018
10

Aardig personeel die met je meedenkt. Omdat de service hier uitstekend is, blijven wij hier terug komen.

Service
Baauw a j (Hooghalen )
16-05-2018
8

Goed voor mekaar

Service
R. Dijkstra
16-05-2018
9

Vriendelijk personeel, goede service, duidelijkheid vooraf en goede uitleg achteraf van de uitgevoerde werkzaamheden.Zeer tevreden.

Service
Luurt Wiersum (Rolde)
16-05-2018
9

Vriendelijk, vlot, correct en korte wachttijd. Gemakkelijk een passende afspraak te maken. Voor hele kleine zaken word je snel tussendoor geholpen. "Dat regelen we even voor u"

Service
M. Hibma (Assen)
14-05-2018
10

Klantvriendelijk, correcte afhandeling en afspraak is afspraak.

Service
G. Zwinderman (Gieten)
02-05-2018
8

Goede garage, vriendelijk personeel

Service
Pieter Sweep (Assen)
02-05-2018
9

Altijd betrouwbaar, goede service, prettig contact, zeer hulpvaardig.

Service
Piet van Laar (Wolvega)
02-05-2018
10

Afspraken zijn netjes nagekomen en ik ben zeer tevreden met "het geleverde."

Service
Marten Boersma (Assen)
02-05-2018
10

Wordt altijd perfect geholpen bij deze dealer. Met name de werkplaats is altijd erg behulpzaam en denkt mee. Het wachten is ook niet erg, de koffie staat klaar en de krant van de dag ligt er ook.

Service
Dhr. F. Dusseljee
02-05-2018
8

Uitstekende service en men denkt mee..

Service
F Stelma (Haule)
26-04-2018
10

correct en vriendelijk

Service
Theo Schneiders (Zuidlaren)
25-04-2018
9

Goede en uitnodigende entreeVriendelijk en kundig personeelZeer hulpvaardig bij problemenGeen onnodige en kosten opjagende werkzaamheden

Service
C.Sloff Kpt.b.d. KL (Assen)
25-04-2018
10

Beide bedrijven zijn zeer klantvriendelijk. Treden correct op als er minder vriendelijke gasten binnen wandelen.

Service
Fred velt (Noordbroek)
18-04-2018
9

Het zijn meedenkende mensen..

Service
Lucas Bruins (Stadskanaal)
18-04-2018
9

Goede afspraken en fijn personeel

Service
Netty Weijenberg (Rolde)
18-04-2018
10

Prettige bediening, goede koffie, leenfiets en op tijd weer afgeleverd.

Service
A. van Iterson (Haren)
18-04-2018
9

Zeer voorkomend en erg attent. Goede communicatie

Service
Cor de Rijke (Assen)
12-04-2018
10

goede service.vriendelijke behandeling

Service
m van gelderen (assen)
05-04-2018
8

goede service, klantvriendelijk en behulpzaameerlijk

Service
Mevr. Bommerson (Assen)
03-04-2018
9

altijd behulpzaam persoonlijk en vriendelijk.er wordt niet meer gedaan dan nodig.

Service
Henk Blouw (Assen)
03-04-2018
8

Nette service en overleggen goed over wat er moet gebeuren en de kosten daarvan.

Service
M. Houtman
28-03-2018
10

Een prima service tegen een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Service
G.J. Nijhof (Norg)
28-03-2018
10

Klantgericht, klantvriendelijk, vakmanschap en een uitstekende service.

Service
mevr. F. Westra (Rolde)
28-03-2018
9

Het personeel is vriendelijk en deskundig. Men denkt mee.

Verkoop
Mevr. A. Dontje
21-03-2018
10

Toyota Gorter is al jaren lang mijn 'stam-garage' ; een garage die meedenkt met de klant, betrouwbaar is en afspraken nakomt

Service
J. Pool (Roden)
21-03-2018
10

Gedurende vele jaren is een soort relatie ontstaan waardoor er wederzijds een prettige situatie is ontstaan!

Service
mevr. J. Kamstra
15-03-2018
9

Betrouwbaar bedrijf. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Service
Wim Rozenveld
15-03-2018
10

Prima medewerkers, denken goed mee, altijd allen vriendelijk en behulpzaam

Service
Dhr. K.H.Wijnberg (Hollum Am.)
14-03-2018
8

Goed bereikbaar,goede en vlotte service,vriendelijk en behulpzaam personeel ,geen lange wachttijd, en een lekkere kop koffie.

Service
G. Takens (Marwijkoord)
22-02-2018
8

Zoal al twee keer eerder gezegd om de sevice en klantvriendelijkheid

Service
J. Koops (Zuidlaren)
07-02-2018
9

klasse gespecialiseerd personeel, vriendelijke receptie, mooie showroom en zeer uitgebreide keuze.

Service
Inez (Assen)
07-02-2018
9

Goede, snelle service, duidelijke afspraken, bij enige verandering word je op de hoogte gebracht, vriendelijk personeel

Service
K. de Vries. (Groningen.)
18-01-2018
9

Erg klant vriendelijk en goede service.

Service
Henderikus Martens (Eelde)
10-01-2018
10

Betrouwbare garage, vakbekwaam en klantvriendelijk.

Service
AR SHOMALI
03-01-2018
10

Tevredenheid

Service
henk bouwman
03-01-2018
8

super samen werking

Service
Philip Onstwedder
29-12-2017
8

De service bij Toyota Gorter is goed.Vriendelijke medewerkers bij de receptie.Het onderhoud aan de auto wordt goed uitgevoerd.

Service
Dhr. Piet Hage (Eelde.)
28-12-2017
10

Goede Service en Prettige ontvangst en vriendelijke medewerkers.

Service
Maria Visser (Zuidbroek)
27-12-2017
9

Zeer klant en vooral vrouw vriendelijke garage!

Service
Francine Buurman (Assen)
27-12-2017
10

Uitstekende service

Service
Nelleke Heemstra (Noordhorn)
20-12-2017
9

Deskundig. Vriend3lijk

Service
Martin Takens (Grolloo)
13-12-2017
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer kundig. Goede service. Ik ben al jaren een zeer tevreden vaste klant

Service
Anoniem
13-12-2017
8

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Service
Ruud Hooijenga (Heemskerk)
13-12-2017
9

Netjes, goede behandeling; je krijgt wat beloofd is. Wel jammer van die TNS-Nipo enquete die je later via de mail krijgt: dat zijn belachelijke en niet goed te beantwoorde vragen. Voorbeeld: hoe waarschijnlijk zou je de dealer aanbevelen aan kennissen (niet waarschijnlijk, ze hebben geen Toyota), gevolgd door: wat zou de Toyota-dealer moeten veranderen zodat je ze wel aan je kennissen zou aanbevelen (weet ik veel? Gratis Toyota's weggeven aan mijn kennissen?). Dus: Gorter=ok, TNS-Nipo= stom.

Service
Cosmas Kolenberg (Wezuperbrug)
04-12-2017
9

Medewerkers *** zijn attent, denken mee. Ik heb een vertrouwd gevoel bij deze dealer.

Service
Piet de Veen (Eelde)
29-11-2017
10

Je word er altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen Bieden je altijd een heerlijke kop koffie aande prijzen zijn volgen mij prima en er valt goed te praten;Wat wil een mens nog meer ,,

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Goede service, vriendelijk personeel en snelle afhandeling klachten

Service
Anoniem
29-11-2017
9

het is goed

Service
Anoniem
15-11-2017
8

Goede service, klantgericht.

Service
jeannette de jong (hoogersmilde)
15-11-2017
10

je wordt altijd correct, netjes behandeld, je voelt je altijd welkom

Service
Kuipers (Assen)
09-11-2017
10

Prima service, vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Correcte hulp aan de balie. Prettig personeel. Altijd correcte antwoorden en oplossingen bij problemen.

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Werkzaamheden correct uitgevoerd

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Klant vriendelijkheid, goede uitleg over de uit te voeren onderhoud, vooraf en nadien. Juiste prijsopgave. Erg goede service. Ik wil het iedereen aanraden

Service
Alie S (Assen)
01-11-2017
10

Ik wordt altijd vriendelijk en met respect behandeld. Krijg uitleg over wat en waarom iets gedaan wordt, ook al heb ik niet veel verstand van auto's en dat waardeer ik wel.Mijn vertrouwen wat betreft de kwaliteit van het werk is o.a. gebaseerd op het feit dat ik tussen de normale onderhoudsbeurten/apk vrijwel geen problemen ondervind. Ook op de onkosten die vergeleken met wat ik van anderen hoor (andere garage/ander automerk) wel meevallen.

Service
h kemper (nieuwolda)
01-11-2017
8

altijd vriendelijk en uitleg over onverwachte reparaties met een kosten plaatje en is het direct nodig of eventueel later. de koffie staat altijd klaar.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

door lekkage is mijn auto na 3 keer in de garage geweest, eindelijk opgelost! Alleen de materiaalkosten betaald en geen uurwerkloon!

Service
Ben ter Veer (Zuidlaren)
01-11-2017
9

Prima dealer

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Er wordt naar de klant geluisterd en er is een ontspannende sfeer , snelle services.

Verkoop
Anoniem
12-10-2017
10

vriendelijk behulpzaam personeel,

Service
Anoniem
11-10-2017
8

Vriendelijke bediening en goede voorlichting.

Service
Taberima.jj (Assen)
11-10-2017
10

Ik geef ze een 10 omdat de service goed is.Als er wat is kan ik er altijd terecht.

Verkoop
Gerke Friso (Donkerbroek)
05-10-2017
8

Klantvriendelijk

Service
Lucas Bruins (Stdskanaal)
04-10-2017
9

prima werkplaats met mensen die mee denken

Service
Pieter Sweep (Assen)
13-09-2017
10

Al vanaf 1993 doe ik zaken met Toyota Gorter. Nog nooit teleurgesteld in de service. Goede werkplaats, prettig en behulpzaam, klantgericht, actief meedenkend.

Service
b warnders (hijken)
06-09-2017
10

vriendelijk en bekwaam

Service
Anoniem
31-08-2017
10

Prima service, luisteren goed en lossen samen met je alle problemen op

Service
henk lemstra (assen)
30-08-2017
10

heb de Toyota yaris bij gorter gekocht heb nooit wat te klagen alle beurten zijn daar ook gemaakt zegt al genoeg

Service
J.L.Kappenburg (Assen)
30-08-2017
10

Auto Gorter is een zeer betrouwbaar en acuraat bedrijf.Dat geldt zowel de verkoop als de werkplaats.

Service
Anoniem
23-08-2017
8

goede uitleg en duidelijkheid

Service
Dhr P. Zwaans (Assen)
17-08-2017
9

Uitstekende service, goede werkplaats waar je altijd terecht kan mocht er eens iets mankeren aan je Toyota, wat al bijna nooit voorkomt. Verder is iedereen er erg vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Art Timmer (Assen)
16-08-2017
10

Prettige ontvangst, geen druk en goede voorlichting

Service
Anoniem
16-08-2017
9

Het personeel van de dealer is bijzonder behulpzaam en zeer vriendelijk. Je wordt altijd gelijk geholpen.

Service
Caroline Brouwer (Balloo)
16-08-2017
10

Alles wordt naar wens gedaan, eventueel zaken in overleg. Service van leen-auto is ook heel prettig. Bekende gezichten als aanspreekpunt. Kortom een reden om Toyota te blijven rijden.

Service
Anoniem
09-08-2017
9

Ik ben al meer dan 40 jaar klant hier en erg tevreden over Toyota heb in de jaren vaak ieder drie jaar een nieuwe gekocht.Broers en zus ouders nu allen Toyota rijders ( 6 X ).Verkoop en onderhoud zeer tevreden over.

Service
A Ottens (Assen )
09-08-2017
10

Goede service , klantvriendelijk

Service
Anoniem
09-08-2017
10

De receptionist had volledig aandacht voor mij en hij heeft mijn wensen goed overgebracht naar de werkplaats en perfect laten uitvoeren.

Service
Nanette Dontje (Haren)
02-08-2017
9

Met veel vertrouwen ga ik naar Toyota Gorter of het nu gaat om de aanschaf van een auto of het onderhoud . Al jaren een plezierig contact! Met name het meedenken, het flexibele opstellen van de werkplaats medewerkers stel ik zeer op prijs.

Verkoop
G.VELT (Noordbroek. )
31-07-2017
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk..afspraken worden altijd nagekomen.klasse...

Service
Anoniem
26-07-2017
8

Voldoet aan de verwachting

Service
G.oostrom (Eelde)
24-07-2017
10

Op basis van opgedane ervaringen

Service
Hendrik Uildriks (Tynaarlo)
14-07-2017
9

goede service, goede communicatie over extra kosten, gratis leenauto

Service
Anoniem
13-07-2017
9

Het is mogelijk voor een onderhoudsbeurt een afspraak te maken. Op het afgesproken tijdstip wordt je daadwerkelijk geholpen.

Verkoop
Henk Hartholt (Assen)
13-07-2017
10

Uiterst keurige behandeling van zowel de autoverkoper, als de receptionist van de werkplaats.

Service
Carin Schuiling (Assen)
12-07-2017
10

klantvriendelijk en correct geholpen, ik kom zeker weer bij Auto Gorter Assen, zowel voor onderhoud als aanschaf andere auto

Service
w.y. de vries (Eelde)
12-07-2017
10

Totaal tevreden

Service
Anoniem
30-06-2017
9

tevreden

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Ik ken geen andere Toyota garage, maar ik ben hier zeer tevreden mee.

Verkoop
Mevr. D.Mensinga (Assen.)
26-06-2017
10

Kom al 30 jaar bij Gorter Dat zegt genoeg!!!

Service
Anoniem
21-06-2017
8

Er wordt naar de klant geluisterd, goede service, prijzen onderhoud redelijk en van te voren bekent.

Service
Anoniem
20-06-2017
8

Omdat ze dat verdienen

Verkoop
Jeroen Gigengack (Schoonloo)
20-06-2017
10

In alle opzichten goede service en vriendelijke en duidelijke contacten

Service
Gert de Ruyter (Assen)
20-06-2017
8

Personeel is vriendelijk en voor zover ik dat kan beoordelen ook zeer bekwaam.

Verkoop
George en Yvonne (Haarlem)
07-06-2017
10

Wij waren blij verrast door de rustige niet opdringerige benadering. De verkoper kon ons goed informeren, en dacht met ons mee.

Service
Dhr. van der Meulen (Hoogezand)
31-05-2017
8

Ben tevreden over aankoop van mijn Toyota auris, alleen zou de cliënt misschien wat meer gekend (betrokken ) kunnen worden bij een onderhoudsbeurt.

Verkoop
N.W.Heij (Grolloo)
31-05-2017
10

De ontvangst.
De rust.
De uitleg over het nieuwe voertuig, ondanks dat deze nog op de boot stond in Zee Brugge dan moet je toch goed kunnen praten en uitleggen hoe die nieuwe Yaris Hybrid er uit ziet en wat er anders is dan de toen huidige om hem e verkopen , petje af voor de verkoper.

Verkoop
Jan en Tina Visscher (Zuidhorn)
31-05-2017
10

Klantgerichte en warme belangstelling bij de verkoop, door zowel de verkoper als ook andere medewerkers. Vakkundige en goede voorlichting en adviezen van de verkoper over de nieuwe auto en de accessoires (o.a. soorten trekhaken). Schone, nette en overzichtelijke showroom. Vriendelijke en accurate werkplaatsreceptionisten. Schone en nette receptie en werkplaats.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Klant vriendelijk, goed service. Deskundig advies.

Service
Anoniem
31-05-2017
8

Ik was tevreden, en ik een 8 een goede beoordeling. De koffie stond klaar en de mensen zijn vriendelijk

Service
Heemstra (Noordhorn)
24-05-2017
10

Gewoon heel goed. Gezellig en prima verblijf. Gelijk alles afgehandeld

Service
Anoniem
24-05-2017
6

Zoals ik al schreef kan de vriendelijkheid wel wat beter.
Ik heb al jaren een Toyota dus ook het onderhoud bij de dealer.
Maar IK BEN ook een Klant. Die vriendelijk te woord wil worden gestaan.
En dat mis ik een beetje En bij Gorter is ook de Grote baas nooit aanwezig.
Dit zijn geen klachten maar opbouwende cretiek.

Service
G. Friso (Donkerbroek)
23-05-2017
8

Goede service en correct personeel

Service
Anoniem
18-05-2017
10

goede service en nette behandeling

Service
Louise van Oosten
17-05-2017
10

word daar zeer tevreden te woord gestaan en de afwikkeling waar ik voor kom is prima

Verkoop
Anoniem
15-05-2017
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf, door alle afdelingen heen. Mooi bedrijf, op een prima bereikbare locatie, niet ver van centrum en openbaar vervoer. Gebruik van Leen fiets en vervangend vervoer perfect geregeld.

Verkoop
fam H Oosterhuis (Westerbork)
12-05-2017
10

goede offerte overleg / leuke verkoper ( vestigingsleider ) / ze nemen echt goed de tijd om de auto uit leggen hoe alles werkt
de auto is ook zeer netjes afgeleverd / wij zijn zeer tevreden over Gorter Assen / Ook zijn wij zeer blij met onze Toyota CHR
Groetjes Fam Oosterhuis

Verkoop
anneke van iterson (Haren)
11-05-2017
9

vriendelijk,zakelijk en erg voorkomend

Service
geert de vries (tweede exloermond)
04-05-2017
9

deskundig personeel zowel aan balie als op de werkplaats, klantvriendelijk, communicatief, goede service mbt leenfiets en/of leenauto/ altijd bereid om mee te denken mbt oplossingen wanneer iets perse gerepareerd moet worden en wat nog kan wachten tot volgende beurt. bij onverwachte kosten wordt altijd even contact opgenomen; dat is heel prettig.
kortom bij gorter is de verhouding tussen prijs en kwaliteit in goede balans.

Service
Anoniem
03-05-2017
8

Ik kan geen negatieve punten bedenken, alles gaat naar wens

Service
Anoniem
01-05-2017
7

Eerlijke personeelsleden die meedenken naar oplossingen en niet alleen maar dure onderdelen gebruiken. Helaas niet op de hoogte gesteld van hogere kosten bij laatste reparatie.

Service
Anoniem
28-04-2017
9

Prima service en prijs/kwaliteitsverhouding.

Verkoop
Meindert (Assen)
28-04-2017
10

Klantvriendelijk, goede inhoudelijke kennis, afspraken worden goed nagekomen

Service
J.C.Geertsema (Hooghalen)
26-04-2017
10

Een zeer betrouwbare vakgarage met deskundig personeel. Niets op aan te merken en zal hen zeker bij kennissen aanbevelen.

Service
P.Takens (Bovensmilde)
19-04-2017
10

Goede ontvangst bij de receptie, meedenken en duidelijke communicatie. Empatisch vermogen van de medewerkers. Altijd vriendelijk.

Verkoop
Pascal. B
12-04-2017
10

Prima lui. Goed verhaal.

Service
O. Reitsma (Assen)
29-03-2017
10

Personeel zeer klantvriendelijk en deskundig. Service staat voorop en de tevredenheid van de klant is belangrijk. Prijs / kwaliteit zeer goed.

Service
dhr. M. de Vries (Assen)
23-03-2017
9

Behandeling op de afgesproken tijd, correcte reparatie en uitleg.
Zakelijke en vriendelijke afhandeling aan de balie.

Service
Geert Ellens (Assen)
23-03-2017
10

Je word er goed ondvangen

Verkoop
De heer D.H.Stoppels (Assen )
23-03-2017
8

We zijn zeer prettig ontvangen maar ik ken de verkoper al meerdere jaren.

Service
K. de Vries (Groningen.)
20-03-2017
9

We worden altijd correct en vriendelijk behandeld en gebeld als er iets extra's moet gebeuren tijdens het onderhoud.

Service
Henk Mensiga (assen)
17-03-2017
8

omdat ik geen klachten heb

Service
Rotger mollema (Assen)
16-03-2017
10

Goede garage met goede service

Service
M.Nikyuluw (Groningen)
16-03-2017
10

zeer goede services, mensen worden op zeer correcte wijze geholpen al jaren zeer content geweest

Service
Dhr.Geert Takens (Marwijksoord)
16-03-2017
8

Ben al jaren 40 jaar Toyota rijder en altijd zeer tevreden.

Service
Cosmas Kolenberg (Wezuperbrug)
13-03-2017
10

Prettige klantbenadering, eerlijke voorlichting, afspraken altijd nagekomen, goede prijs - kwaliteitverhouding

Service
G.Hadders (Rolde)
09-03-2017
10

we worden altijd correct geholpen en voor de telefoon ook netjes tewoord gestaan,als iets niet hoeft dat zeggen ze dat ook,geen overbodige reparaties.

Service
Anoniem
09-03-2017
9

Bij Auto Gorter word je correct behandeld. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Je krijgt een uitgebreide uitleg over de factuur en over de werkzaamheden die aan de auto zijn uitgevoerd.
Het personeel is vriendelijk en heel behulpzaam.

Service
Mollema (Assen)
08-03-2017
10

Top garage met goede service en veel verstand van zaken

Verkoop
Anoniem
08-03-2017
8

prima garage/nette showroom/attente verkopers/medewerkers/betrouwbaar

Service
J. Heijnen (Assen)
03-03-2017
9

Goeie duidelijke omschrijving van de mankementen tijdens de APK keuring. Ik ben zelf ook keurmeester geweest en begrijp heel goed hoe dit gebracht moet worden! Een 10 voor hem!

Verkoop
Anne de Groot (Gieten.)
02-03-2017
10

Volledig tevreden !

Service
Anoniem
22-02-2017
9

Klantvriendelijk en goede service.

Service
J. Koops (Zuidlaren)
22-02-2017
9

Zeer nette ontvangst, goed verzorgde ruimtes, vriendelijk personeel in de ontvangstruimte en in de garage echte vakmensen

Service
Anoniem
22-02-2017
9

Goed en vakkundig personeel; ze staan altijd klaar voor de klant

Service
Anoniem
20-02-2017
8

Goede service en prima ervaringen

Verkoop
Mevrouw. Schipper
17-02-2017
10

Vriendelijk, met aandacht en tijd. Zonder poeha. Komt eerlijk en betrouwbaar over.

Verkoop
Warners H.J Dhr (WEsterbork)
15-02-2017
8

prima ontvangst
goede voorlichting

Service
Dhr. Lucas Bruins (Stadskanaal)
15-02-2017
9

ze denken met je mee en dringen niet op verkoop

Service
Anoniem
01-02-2017
9

Altijd goede service en altijd uitleg wat ergedaan wordt.

Verkoop
J.O.ten Wolde (Assen)
25-01-2017
9

Ik ben daar uitstekend geholpen.

Verkoop
Henk Lunshof (Assen)
18-01-2017
9

Open en plezierige benadering, prettig in de omgang, laat volledig vrij in de keuzes, vakkeniis blijkt uit de beantwoording van de vragen.

Service
Dick de Roode (Assen)
18-01-2017
10

Geen klachten en uiterst vriendelijke behandeling door het personeel.

Service
Anoniem
21-12-2016
9

in al de 40 jaar is alles altijd prima opgelost in volle tevredenheid.

Service
A.R. van den Bos (Assen)
21-12-2016
9

Correcte en vriendelijke bediening, keurig komen melden als er onverwachte reparaties zijn, fijne wachtruimte met koffie en wife. Dik tevreden.

Service
Anoniem
21-12-2016
10

Vriendelijk en vakkundig personeel, zowel aan de balie als in de werkplaats.

Verkoop
Anoniem
15-12-2016
10

Ik ben heel vriendelijk en behulpzaam geholpen!

Verkoop
E.J.G.Muntinga (Gasselternijveen)
09-12-2016
9

klantvriendelijk, kan als voorbeeld dienen van hoe een klant graag een nieuwe auto koopt.Weet goed op de wensen van de klant in te spelen en luistert erg goed.

Service
H.P.Boom (Assen)
18-11-2016
8

Het bedrijf profileert zich nu weer als een echte degelijke
klantvriendelijke Toyota dealer.

Service
R. Vos (Gieten)
18-11-2016
9

Correcte prijsopgave vooraf en ook de opgegeven tijdsperiode klopte. Zeer prettig.

Service
harm kemper (nieuwolda)
03-11-2016
9

omdat er altijd tijd is voor een praatje en een kop koffie wordt aangeboden.

Service
Anoniem
12-10-2016
9

Goede communicatie, klantvriendelijk, prima prijs-kwaliteit verhouding. Kom er graag weer terug.

Service
Anoniem
24-08-2016
10

vriendelijkheid, correctheid, service

Service
Dhr. B.C.Linker (Assen)
24-08-2016
9

Ik rij al meer dan vijftig jaar en ben goed behaneld door achtereenvolgens dhrA.Stel, dhr. G.Stel en heb ook geen klachten over het huidige personeel.

Service
H.Sanders (Emmen)
04-08-2016
8

Mijn voorlaatste bezoek met mijn vorige auto (Prius met kenteken 27-SRF -3 ) was een teleurstelling. Wil ook best wel een persoonlijke toelichting geven hierover.
Mijn laatste bezoek met mijn nieuwe Auris was een verademing.
Alles prima geregeld zoals je van Toyota service mag verwachten.

Service
jeannette de jong (hoogersmilde)
29-07-2016
10

heb in mijn auto rij jaren heel wat verschillende merken auto's gereden en weet ook wat klantvriendelijkheid is, wat geloofwaardig behandeld worden betekend, wat het betekend om je thuis te voelen bij je dealer, hoe vertrouwd het voelt als je weet dat je ten aller tijde bij je dealer terecht kunt, met wat voor klacht dan ook. Kortom, ik ga er voor.

Service
H Bodenstaff (Smilde)
27-07-2016
10

Hele nette behandeling

Service
Dina Oomkens (Rolde)
27-07-2016
10

Personeel erg vriendelijk en behulpzaam goede service Super Garage.

Service
Anoniem
21-07-2016
8

Erg vriendelijk personeel, correct en behulpzaam

Service
H. Martens (Eelde)
20-07-2016
10

Klantvriendelijk, Goede service, vakkundig personeel.

Service
Anoniem
19-07-2016
9

Een zeer klantvriendelijk bedrijf, waar ik graag kom en hel goed wordt geholpen.
Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Service
Hennie de Haas (Assen)
19-07-2016
10

Ondat alles perfect is tot nu toe....zeer tevreden

Verkoop
van Rein (ZUIDLAREN)
19-07-2016
10

Jaren lang zeer deskundig en joviaal geholpen en steeds alle tijd voor een gesprekje

Service
Wim Rozenveld (Gasselternijveen)
19-07-2016
10

Vriendelijk ontvangst receptie,vakkundig werkplaatsmonteurs, betrouwbaar

Service
M. Houtman (Warffum )
19-07-2016
10

Prima service, klantvriendelijk, goede prijs /kwaliteit verhouding, denkt mee en afspraak is afspraak.

Service
Piet Hage 9761 EC 95 c (Eelde)
15-07-2016
8

De klant wordt netjes en correct behandeld. Indien nodig b.v lekke band of gelijkwaardig,wordt deze reparatie ingepast en na een geringe wachttijd en het nuttigen van een kopje koffie kan de reis worden voortgezet.

Service
Anoniem
13-07-2016
9

We hebben alleen maar positieve ervaringen met de dealer en haar medewerkers. Ze zijn klantgericht, betrokken, adviseren en denken mee. Top!

Service
Dhr. R.T.B. Hendriksen (Assen)
08-07-2016
9

Correcte en vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.
Ze maken goede afspraken en komen die altijd na.
Jammer genoeg kom ik steeds niet tot een deal over een andere auto, maar dat ligt niet aan het personeel.

Service
Jan Vulperhorst (Smilde)
23-06-2016
9

Vertrouwde dealer, altijd zeer goede service, nooit verrassingen bij evt beurten, goed overleg!
Kortom aanrader.

Verkoop
Dhr en mevr van den brand (Assen)
23-06-2016
10

Toyota gorter assen heeft een uitstekende , persoonlijke, benadering, denkt met u mee, de service is prima. Let wel, we zijn kritisch genoeg en deze beoordeling moet dus echt verdiend worden!

Verkoop
Geert hemmes (Veendam)
20-06-2016
8

Prettig zaken doen gevoel voor ons nog een beetje de dorpsgarage

Service
dhr.b.e.span (zuidlaren)
20-06-2016
8

personeel ken ik en zij weten wie ik ben.
als ze kunnen helpen laten ze het niet na.
ik vertrouw volledig op hun kennis van zaken, dat moet ook wel,want ik heb er geen weet van

Service
westerhof.g (oosterwolde )
15-06-2016
8

Goed

Service
Kreb (Assen )
15-06-2016
10

Prima service en realistische prijzen

Service
W.linstra (Zuidlaren)
15-06-2016
9

Top dealer, zeer tevreden!

Service
Anoniem
15-06-2016
10

al jarenlang klant bij deze dealer tot volle tevredenheid, klant vriendelijk personeel.

Service
G. Friso (Donkerbroek)
10-06-2016
8

Prima service en goede ontvangst/vriendelijk personeel

Service
Mevr. J H Brian (Assen)
08-06-2016
8

We rijden nu in de dertiende Toyota en nu in een Corrolla sedan van 2006 ongeveer 87000 km gelopen .We hebben div dealers gehad in het hele land en deze garage bevalt ons zeer goed !!

Service
H.Topper-Weitering (Assen)
08-06-2016
10

Prettig en goed geholpen.

Verkoop
Jan Pool (Roden)
02-06-2016
9

De ontvangst is altijd vriendelijk en open, incl. personeel in de werkplaats!

Verkoop
Jan Veld (Assen)
02-06-2016
10

de service was perfeckt, niets op aan te merken

Verkoop
Anoniem
01-06-2016
10

We zijn op een kundig en respect volle manier geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto.

Verkoop
R A Koops (Assen)
01-06-2016
10

Altijd goed aan afspraken gehouden,

Service
Anoniem
25-05-2016
8

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Goede service, snelle service!!

Verkoop
Anoniem
18-05-2016
10

Transparant, uitnodigend, goede service en adviezen, eerlijk, vertrouwd, kent de klanten, nemen de tijd, goede correcte communicatie.

Service
Anoniem
04-05-2016
9

Ik heb al meer dan 20 jaar goeie ervaringen bij deze dealer.

Service
J. Kamman (Wijster)
29-04-2016
8

Klantvriendelijk, tonen van persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken.

Verkoop
Anoniem
26-04-2016
8

vriendelijk-hulpvaardig-kundig

Service
Anoniem
20-04-2016
10

Er heerst een goede sfeer. Afspraken worden nagekomen. Service meer dan goed. Ik heb weinig verstand van auto's en ben dus volledig op kennis en het begrip van de garage aangewezen. Daar wordt rekening mee gehouden. Gewoon prima.

Service
F.Thie (Assen)
20-04-2016
10

vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

Service
Anoniem
14-04-2016
8

service en vakkennis

Service
Floris (Assen)
13-04-2016
9

Goed en betrouwbaar bedrijf met prettig meedenkend personeel komen hun afspraken na.

Service
Visser (Gieten)
13-04-2016
10

Prettig personeel, zeer voorkomend en in alle gevallen probleem oplossend. Fijn bedrijf.

Service
Anoniem
13-04-2016
9

Prettige en vakbekwaam personeel met grote servicebereidheid.

Service
Anoniem
13-04-2016
8

Goed. Betrouwbaar en vriendelijk. Goede service

Service
Anoniem
06-04-2016
9

Omdat ik vriendelijk ben geholpen en de zaken correct zijn afgehandeld tegen de vooraf bepaalde prijs.

Service
Anoniem
06-04-2016
9

Service gerichtheid, menselijkheid en oog voor de wensen van de potentiele koper.

Service
Visser (Groningen)
06-04-2016
10

Prettige dealer, uitstekende service

Service
Anoniem
05-04-2016
10

Goede service en kundige mensen

Service
Theo Schneiders (Zuidlaren)
31-03-2016
9

Goed en vertrouwd bedrijf, vriendelijke mensen. Voel mij daar op mijn gemak.

Service
Anoniem
30-03-2016
10

Vriendelijk, klant gericht en goed advies.

Service
Margreet van der Valk (Diever)
30-03-2016
9

Service en klantgericht. Heel deskundige medewerkers.

Service
T. Houtman (Warffum)
30-03-2016
10

Prima service, vaste onderhoudsprijzen en vakkundig- en vriendelijk personeel!

Service
Dhr. Hiemstra Pieter (Veenhuizen)
24-03-2016
8

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en plezierige mensen ook als je nee zegt, even goede vrienden.

Service
Anoniem
24-03-2016
10

Ik heb in de 25 jaar dat ik klant ben niet één slechte ervaring gehad. Er zijn nooit buitenissige kosten in rekening gebracht. Wanneer niet-reguliere reparaties nodig waren werd steeds naar de goedkoopste oplossing gezocht. Ik ben altijd voortreffelijk geadviseerd en geïnformeerd. In geval van spoedreparaties, en ook bijvoorbeeld voor het vervangen van lampen, kon ik op ieder moment zonder afspraak de werkplaats binnen rijden. Als niet-techneut is het voor mij erg belangrijk dat ik degene die mijn auto in onderhoud heeft kan vertrouwen, en dat gevoel heb ik absoluut bij deze dealer: mijn vertrouwen is nooit beschaamd.

Service
Anoniem
24-03-2016
9

Vertrouwen

Service
Anoniem
23-03-2016
10

Vlotte afspraak en fijne bediening!

Service
Wim Lekatompessy (Assen)
23-03-2016
10

Altijd prima geholpen.

Service
j.H.Kleve -Heetjans (assen)
23-03-2016
10

ik ben een leek op auto gebied, kan er alleen mee rijden,als er iets mee is ben ik tot nu toe zeer deskundig en prettig geholpen.

Service
J Bremer (Assen)
23-03-2016
8

Voldoet aan de gestelde eisen en zorgt meteen voor een oplossing bij wijzigingen in de afspraken

Verkoop
Annelies (Beilen)
21-03-2016
10

Vriendelijk, niet opdringerig, verstand van zaken, goede inruilprijs, snelle aflevering van de nieuwe auto.

Service
Dhr. Age de Vries (Dwingeloo)
18-03-2016
9

Luisterend en adviserend oor. Klantgerichtheid en aandacht voor eigen beoordeling van de auto.

Service
dhr. S de Jong (Oosterwolde)
17-03-2016
10

Gorter is vertrouwd en wij hebben geen aan-of opmerkingen.

Service
Anoniem
16-03-2016
8

Ben tevreden over klantvriendelijkheid, en uitleg over de gevoerde werkzaamheden en kosten.

Verkoop
Anoniem
16-03-2016
10

Over de verkoop en afhandeling van onze 2e nieuwe Toyota Yaris Hybrid type Dynamic en nu de Trend bij Auto Gorter B.V. in Assen zijn wij zeer tevreden. De verkoop en afhandeling was plezierig en correct. De onthulling van de eigen auto was beslist een verrassing!
Een pluim voor al het personeel van de verkoop en ook niet te vergeten de werkplaats.

Service
J. Bouwman (Assen)
03-03-2016
9

Omdat ik de behandeling, service en communicatie goed tot zeer goed vindt

Service
Anoniem
02-03-2016
10

Vriendelijke en correcte behandeling, werk goed uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
02-03-2016
10

Betrouwbare garage, vakbekwaam personeel, behulpzaam er vriendelijk (geldt voor verkoper maar ook voor alle andere medewerkers)

Service
Dhr H.K.Mijer (Elp)
02-03-2016
10

In al de jaren, (en dat zijn er heel wat) dat ik Toyota rijd, heb ik mijn auto bij deze dealer in onderhoud. Dat onderhoud met aanverwante zaken zijn al die jaren dat ik Toyota rijd perfect uitgevoerd en in bijzondere gevallen is dit altijd eerst met mij doorgesproken
Resumerend: Ik kan mij geen betere dealer voorstellen!

Service
Anoniem
02-03-2016
9

Hulp is bijzonder goed. Zeer correcte behandeling. Vriendelijk personeel. Men is tot in detail op de hoogte van de telefonisch gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
02-03-2016
8

Altijd vriendelijk ontvangst. Mochten ze iets op merken aan de auto wat kapot is bellen ze en geven ze door wat de kosten hier van zijn en dan pas repareren ze het. En altijd een belletje als je de auto weer op kunt halen.

Verkoop
mw.H. Scheltens
22-02-2016
10

Omdat ik altijd prettig wordt behandeld bij deze Toyota dealer. En dit al vele jaren mijn man en ik zijn altijd zeer tevreden.

Prettig geholpen bij aankoop en onderhoud van de auto's.

Service
dhr.G.Hadders (Rolde)
19-02-2016
8

wij zijn altijd goed en correct geholpen,en zijn zeer tevreden.

Service
Jantienus Hoogeveen (Smilde)
17-02-2016
7

Uitstraling buiten kan beter, rommelig, entre maakt geen indruk.

Service
Anoniem
17-02-2016
9

Betrouwbare service, vriendelijke benadering, rekeningen vallen nooit te duur uit.

Service
J. Koops (Zuidlaren)
17-02-2016
9

Eerlijke en betrouwbare info. Vriendelijke en erg behulpzame medewerkers.

Service
Anoniem
11-02-2016
9

Prettig in omgang. Uitleg over kosten. Prima service.

Service
Hilco Kwint (Assen)
04-02-2016
9

Snelle service en goede dienstverlening . Plezierig ontvangst. Er werd geen arbeidsloon in rekening gebracht ! ( ongeveer 20 minuten)

Service
H.Scheltens
03-02-2016
8

er zijn geen negatieve punten bij de dealer, altijd correct en prettig geholpen. Wij komen al jaren bij deze dealer en altijd naar volle tevredenheid.

Service
K.de Vries (Groningen.)
29-01-2016
9

Prima van te voren geïnformeerd over de kosten en werkzaamheden, de medewerkers zijn erg vriendelijk. Door mis communicatie vergeten de leen auto af te tanken, maar dat was geen probleem dat loste zich wel op zo zei de werkplaats chef. Geweldig!

Service
Anoniem
20-01-2016
9

omdat men vrouwvriendelijk is en je het gevoel krijgt welkom te zijn

Service
Anoniem
20-01-2016
8

Goede en vriendelijke service.

Verkoop
Anoniem
13-01-2016
9

Geven goed advies en soepel: "indien het bij hen linksom niet wil, dan gaat het wel rechtsom"

Service
Willem Haveman (Assen)
13-01-2016
10

De prijzen zijn mij dusver altijd meegevallen. Binnen het bedrag dat ik verwacht voor een reparatie. Het personeel is gewoon vriendelijk, dus niet dat overdreven nep vriendelijkheid. Er word goed geluisterd naar de eventuele klachten over de auto, en de ideeën van de klant, wat betreft de reparatie. Met een vertrouwd gevoel naar de garage gaan. Zo hoort het!!

Service
Petee dirkx (Haren)
30-12-2015
8

Correct komt afspraken na.

Service
Anoniem
24-12-2015
9

vanwege meerder aspecten: service, gastvrijheid, prettige uitstraling van showroom en personeel

Service
Anoniem
23-12-2015
8

Neutraal

Service
Anoniem
23-12-2015
9

correct en zeer vriendelijk

Service
Anoniem
23-12-2015
9

Prima service en kennis

Service
Bets Arends (Assen )
23-12-2015
9

Vriendelijk ,behulpzaam ,leuk personeel ,daarover ben ik zeer tevreden ;;De koffiecorner zou een beetje gezelliger kunnen ;;

Service
Raimon Brinks & Zwatina Brinks (Assen)
16-12-2015
10

Door verwijzingen van familie leden ben ik bij deze Toyota dealer gekomen met mijn Corolla! En wat mij verteld is over klant vriendelijkheid, professionaliteit, afspraken maken, alles is ook echt waar. ik ben goed ontvangen meteen mocht ik met de auto de garage in en kon ik mijn verhaal kwijt. ben student en vrouw werkt, en hebben niet altijd veel geld maar hier is bij Gorter altijd een oplossing. er is een prijs afspraak geweest en een totale auto check voor eventuele toekomstige kosten. Ook werd verteld dat misschien de toekomstige kosten kunnen vervallen maar dit werd later bekeken! Door Toyota Gorter kan ik weer met een veilig gevoel 15.000 KM verder met mijn auto!

Verkoop
Anoniem
14-12-2015
8

Eerlijke benadering van de klant en levert gewoon een goed product.

Service
Anoniem
09-12-2015
8

Het onderhoud is uitgevoerd binnen de opgegeven duur.

Service
H. Kuipers (Assen)
09-12-2015
10

Vriendelijk personeel, eerlijke prijzen, duidelijke voorlichting over wat er aan werkzaamheden worden uitgevoerd, service.

Service
Dhr. H. Klasen (Assen)
09-12-2015
10

Snelle en zeer prettige service

Service
Gretha. Apeldoorn (Assen )
26-11-2015
10

Heel correct. Vriendelijke bejegening. Komen afspraken na. Bij problemen worden we op de hoogte gebracht .

Service
Anoniem
25-11-2015
9

We zijn al jaren klant en zijn nog steeds zeer tevreden.

Service
Anoniem
25-11-2015
9

Deze dealer heeft betrokken en klantgerichte medewerkers in dienst. Er wordt meegedacht met de klant en wij hebben niet het gevoel dat we 'bedonderd' worden.

Service
Anoniem
18-11-2015
10

Zeer klantvriendelijk, heldere uitleg over werkzaamheden, denken met de klant mee naar oplossingen en alternatieven bij reparaties. De auto is in zeer goede vakkundige handen.

Service
R. Albers (Assen)
11-11-2015
10

prima ontvangst en afhandeling

Service
Ben ter Veer (Zuidlaren )
05-11-2015
9

Zeer klantvriendelijk, goed georganiseerd

Verkoop
Fam. R. Bakker (Assen)
04-11-2015
10

Ik heb niets aan te merken op de dealer met de daarbij behorende service.
gewoon TOP !!!!!!

Service
Arend Klinkhamer (Eext)
04-11-2015
10

klantvriendelijk, behulpzaam, goede kwaliteit, flexibiliteit, niet duur

Verkoop
Anoniem
03-11-2015
10

Van de eerste stap om informatie in te winnen tot en met de communicatie over het afleveren van de auto: het was goed georganiseerd en de datum van de geschatte aflevering van de auto was prima kloppend.

Verkoop
G W Veldman (Assen)
29-10-2015
9

Prettige bejegening. Ruime tijd geven betrouwbaar al jaren. Dit type auto past het best bij mijn rijstijl!
Ben vooral blij met automaat!!!!! Er hangt een ontspannen sfeer.

Service
mollema (assen)
28-10-2015
10

Geweldige service. Alles klopt gewoon . Reserve band lag zonder te vragen weer keurig achter in de auto. Het personeel van de werkplaats denkt altijd mee. Bedankt maar weer.en tot de volgde keer.

Service
Anoniem
22-10-2015
10

Ben tevreden

Service
Dhr. H. Haze (Hoogezand)
21-10-2015
9

Vriendelijk, duidelijk, dus geen klachten.

Service
Geert Kemkers (Paterswolde)
21-10-2015
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Service