Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

454 commentaren van in totaal 455 beoordelingen
Service
Mevr. Brouwer
09/07/2018
9

Heel prettige garage met vriendelijke mensen.

Verkoop
Familie de Vries (Assen)
03/07/2018
8

Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je (de kinderen werden ook op een leuke manier betrokken) en vooral belangrijk: we hebben nu een hele fijne auto.

Service
Roel Louwes (Ravenswoud)
29/06/2018
7

Dealer is goed bereikbaar De werknemers zijn vriendelijk en duidelijk over de eventuele reparaties Enigste min puntje is wat ik al eerder aangegeven heb Je kunt een klant niet verplichten om een andere vorm van reparatie te laten uitvoeren omdat dat dan sneller zou zijn in de wetenschap dat deze aanmerkelijk duurder is Dit moet je dan wel duidelijk van te voren aangeven en later via de telefoon niet zeggen dat het eigenlijk je eigen schuld is dat het langer duurt Dit geeft niet een vertrouwd gevoel helaas maar een nare bijsmaak jammer De reparatie is verder goed uitgevoerd

Verkoop
Henk van der Veen (Borger)
28/06/2018
9

je word er heel goed ontvangen, en een goede uileg

Service
O Speelman (Assen)
28/06/2018
9

Prima garage met vriendelijk personeel.

Service
Strockmeijer (Assen)
27/06/2018
8

Ik ben tevreden over de werkplaats niet over de verkopers

Service
Henk Hartholt (Assen)
20/06/2018
10

Uitstekende service + vriendelijk en kundig personeel

Service
Henri Frederiks (Diever)
20/06/2018
10

Wij zijn zeer tevreden over de service van auto Gorter, bij de werkplaats receptie krijgen wij altijd een goede uitleg en van tevoren zijn wij op de hoogte wat het ongeveer gaat kosten. Wij zijn ook zeer tevreden over het onderhoud en de reparaties (indien nodig) Uiteraard is de Toyota RAV 4 een zeer betrouwbare auto!

Service
Jeanne polderman
13/06/2018
10

Ze zijn zeer netjes en correct en proberen zich aan hun afspraak te houden

Service
P.Heemstra (Noordhorn)
13/06/2018
8

De opgegeven wachttijd werd met meer dan een uur overtreden. Dit zou ik graag tussentijds even willen horen. Ga ik bv w@ndeling doen

Verkoop
Ruud Albers (Assen)
12/06/2018
10

je bent altijd van harte welkom, zeer vriendelijke ontvangst en altijd staat de koffie klaar!

Service
H.Nijenhuis-Weggemans (Ekehaar)
07/06/2018
10

fijne garage, vriendelijk personeel, je komt nooit voor verrassingen te staan omdat men eerst contact op neemt, uitleg geeft en de prijs noemt als er extra en onverwachte dingen moeten gebeuren. ik/wij rijden al jarenlang Toyota en zijn in alle opzichten tevreden over Toyota Gorter in Assen.

Service
Merv. van den boogaard (Assen)
07/06/2018
10

Zeer toegankelijke dealer. Alles goed en overzichtelijk, geven een eerlijke mening, dringen niets op. De medewerkers kennen hun klanten met de wensen. Zeer service gericht.

Service
J.D.Oostelaar (Eext)
06/06/2018
9

Altijd een prima service en goede medewerkers!

Service
A.uildriks (Tynaarlo)
29/05/2018
9

Tevreden

Service
Dhr.J.P.Tromp (Assen)
24/05/2018
8

Vriendelijk personeel, doen goed hun werk

Service
S. K. (Almere)
23/05/2018
10

Aardig personeel die met je meedenkt. Omdat de service hier uitstekend is, blijven wij hier terug komen.

Service
Baauw a j (Hooghalen )
16/05/2018
8

Goed voor mekaar

Service
Luurt Wiersum (Rolde)
16/05/2018
9

Vriendelijk, vlot, correct en korte wachttijd. Gemakkelijk een passende afspraak te maken. Voor hele kleine zaken word je snel tussendoor geholpen. "Dat regelen we even voor u"

Service
R. Dijkstra
16/05/2018
9

Vriendelijk personeel, goede service, duidelijkheid vooraf en goede uitleg achteraf van de uitgevoerde werkzaamheden.Zeer tevreden.

Service
M. Hibma (Assen)
14/05/2018
10

Klantvriendelijk, correcte afhandeling en afspraak is afspraak.

Service
Dhr. F. Dusseljee
02/05/2018
8

Uitstekende service en men denkt mee..

Service
G. Zwinderman (Gieten)
02/05/2018
8

Goede garage, vriendelijk personeel

Service
Marten Boersma (Assen)
02/05/2018
10

Wordt altijd perfect geholpen bij deze dealer. Met name de werkplaats is altijd erg behulpzaam en denkt mee. Het wachten is ook niet erg, de koffie staat klaar en de krant van de dag ligt er ook.

Service
Piet van Laar (Wolvega)
02/05/2018
10

Afspraken zijn netjes nagekomen en ik ben zeer tevreden met "het geleverde."

Service
Pieter Sweep (Assen)
02/05/2018
9

Altijd betrouwbaar, goede service, prettig contact, zeer hulpvaardig.

Service
F Stelma (Haule)
26/04/2018
10

correct en vriendelijk

Service
C.Sloff Kpt.b.d. KL (Assen)
25/04/2018
10

Beide bedrijven zijn zeer klantvriendelijk. Treden correct op als er minder vriendelijke gasten binnen wandelen.

Service
Theo Schneiders (Zuidlaren)
25/04/2018
9

Goede en uitnodigende entreeVriendelijk en kundig personeelZeer hulpvaardig bij problemenGeen onnodige en kosten opjagende werkzaamheden

Service
A. van Iterson (Haren)
18/04/2018
9

Zeer voorkomend en erg attent. Goede communicatie

Service
Fred velt (Noordbroek)
18/04/2018
9

Het zijn meedenkende mensen..

Service
Lucas Bruins (Stadskanaal)
18/04/2018
9

Goede afspraken en fijn personeel

Service
Netty Weijenberg (Rolde)
18/04/2018
10

Prettige bediening, goede koffie, leenfiets en op tijd weer afgeleverd.

Service
Cor de Rijke (Assen)
12/04/2018
10

goede service.vriendelijke behandeling

Service
m van gelderen (assen)
05/04/2018
8

goede service, klantvriendelijk en behulpzaameerlijk

Service
Henk Blouw (Assen)
03/04/2018
8

Nette service en overleggen goed over wat er moet gebeuren en de kosten daarvan.

Service
Mevr. Bommerson (Assen)
03/04/2018
9

altijd behulpzaam persoonlijk en vriendelijk.er wordt niet meer gedaan dan nodig.

Service
G.J. Nijhof (Norg)
28/03/2018
10

Klantgericht, klantvriendelijk, vakmanschap en een uitstekende service.

Service
M. Houtman
28/03/2018
10

Een prima service tegen een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Service
mevr. F. Westra (Rolde)
28/03/2018
9

Het personeel is vriendelijk en deskundig. Men denkt mee.

Service
J. Pool (Roden)
21/03/2018
10

Gedurende vele jaren is een soort relatie ontstaan waardoor er wederzijds een prettige situatie is ontstaan!

Verkoop
Mevr. A. Dontje
21/03/2018
10

Toyota Gorter is al jaren lang mijn 'stam-garage' ; een garage die meedenkt met de klant, betrouwbaar is en afspraken nakomt

Service
mevr. J. Kamstra
15/03/2018
9

Betrouwbaar bedrijf. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Service
Wim Rozenveld
15/03/2018
10

Prima medewerkers, denken goed mee, altijd allen vriendelijk en behulpzaam

Service
Dhr. K.H.Wijnberg (Hollum Am.)
14/03/2018
8

Goed bereikbaar,goede en vlotte service,vriendelijk en behulpzaam personeel ,geen lange wachttijd, en een lekkere kop koffie.

Service
G. Takens (Marwijkoord)
22/02/2018
8

Zoal al twee keer eerder gezegd om de sevice en klantvriendelijkheid

Service
Inez (Assen)
07/02/2018
9

Goede, snelle service, duidelijke afspraken, bij enige verandering word je op de hoogte gebracht, vriendelijk personeel

Service
J. Koops (Zuidlaren)
07/02/2018
9

klasse gespecialiseerd personeel, vriendelijke receptie, mooie showroom en zeer uitgebreide keuze.

Service
K. de Vries. (Groningen.)
18/01/2018
9

Erg klant vriendelijk en goede service.

Service
Henderikus Martens (Eelde)
10/01/2018
10

Betrouwbare garage, vakbekwaam en klantvriendelijk.

Service
AR SHOMALI
03/01/2018
10

Tevredenheid

Service
henk bouwman
03/01/2018
8

super samen werking

Service
Philip Onstwedder
29/12/2017
8

De service bij Toyota Gorter is goed.Vriendelijke medewerkers bij de receptie.Het onderhoud aan de auto wordt goed uitgevoerd.

Service
Dhr. Piet Hage (Eelde.)
28/12/2017
10

Goede Service en Prettige ontvangst en vriendelijke medewerkers.

Service
Francine Buurman (Assen)
27/12/2017
10

Uitstekende service

Service
Maria Visser (Zuidbroek)
27/12/2017
9

Zeer klant en vooral vrouw vriendelijke garage!

Service
Nelleke Heemstra (Noordhorn)
20/12/2017
9

Deskundig. Vriend3lijk

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Service
Martin Takens (Grolloo)
13/12/2017
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer kundig. Goede service. Ik ben al jaren een zeer tevreden vaste klant

Service
Ruud Hooijenga (Heemskerk)
13/12/2017
9

Netjes, goede behandeling; je krijgt wat beloofd is. Wel jammer van die TNS-Nipo enquete die je later via de mail krijgt: dat zijn belachelijke en niet goed te beantwoorde vragen. Voorbeeld: hoe waarschijnlijk zou je de dealer aanbevelen aan kennissen (niet waarschijnlijk, ze hebben geen Toyota), gevolgd door: wat zou de Toyota-dealer moeten veranderen zodat je ze wel aan je kennissen zou aanbevelen (weet ik veel? Gratis Toyota's weggeven aan mijn kennissen?). Dus: Gorter=ok, TNS-Nipo= stom.

Service
Cosmas Kolenberg (Wezuperbrug)
04/12/2017
9

Medewerkers *** zijn attent, denken mee. Ik heb een vertrouwd gevoel bij deze dealer.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel en snelle afhandeling klachten

Service
Anoniem
29/11/2017
9

het is goed

Service
Piet de Veen (Eelde)
29/11/2017
10

Je word er altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen Bieden je altijd een heerlijke kop koffie aande prijzen zijn volgen mij prima en er valt goed te praten;Wat wil een mens nog meer ,,

Service
Anoniem
15/11/2017
8

Goede service, klantgericht.

Service
jeannette de jong (hoogersmilde)
15/11/2017
10

je wordt altijd correct, netjes behandeld, je voelt je altijd welkom

Service
Kuipers (Assen)
09/11/2017
10

Prima service, vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Werkzaamheden correct uitgevoerd

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Correcte hulp aan de balie. Prettig personeel. Altijd correcte antwoorden en oplossingen bij problemen.

Service
Alie S (Assen)
01/11/2017
10

Ik wordt altijd vriendelijk en met respect behandeld. Krijg uitleg over wat en waarom iets gedaan wordt, ook al heb ik niet veel verstand van auto's en dat waardeer ik wel.Mijn vertrouwen wat betreft de kwaliteit van het werk is o.a. gebaseerd op het feit dat ik tussen de normale onderhoudsbeurten/apk vrijwel geen problemen ondervind. Ook op de onkosten die vergeleken met wat ik van anderen hoor (andere garage/ander automerk) wel meevallen.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

door lekkage is mijn auto na 3 keer in de garage geweest, eindelijk opgelost! Alleen de materiaalkosten betaald en geen uurwerkloon!

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Klant vriendelijkheid, goede uitleg over de uit te voeren onderhoud, vooraf en nadien. Juiste prijsopgave. Erg goede service. Ik wil het iedereen aanraden

Service
Ben ter Veer (Zuidlaren)
01/11/2017
9

Prima dealer

Service
h kemper (nieuwolda)
01/11/2017
8

altijd vriendelijk en uitleg over onverwachte reparaties met een kosten plaatje en is het direct nodig of eventueel later. de koffie staat altijd klaar.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Er wordt naar de klant geluisterd en er is een ontspannende sfeer , snelle services.

Verkoop
Anoniem
12/10/2017
10

vriendelijk behulpzaam personeel,

Service
Anoniem
11/10/2017
8

Vriendelijke bediening en goede voorlichting.

Service
Taberima.jj (Assen)
11/10/2017
10

Ik geef ze een 10 omdat de service goed is.Als er wat is kan ik er altijd terecht.

Verkoop
Gerke Friso (Donkerbroek)
05/10/2017
8

Klantvriendelijk

Service
Lucas Bruins (Stdskanaal)
04/10/2017
9

prima werkplaats met mensen die mee denken

Service
Pieter Sweep (Assen)
13/09/2017
10

Al vanaf 1993 doe ik zaken met Toyota Gorter. Nog nooit teleurgesteld in de service. Goede werkplaats, prettig en behulpzaam, klantgericht, actief meedenkend.

Service
b warnders (hijken)
06/09/2017
10

vriendelijk en bekwaam

Service
Anoniem
31/08/2017
10

Prima service, luisteren goed en lossen samen met je alle problemen op

Service
henk lemstra (assen)
30/08/2017
10

heb de Toyota yaris bij gorter gekocht heb nooit wat te klagen alle beurten zijn daar ook gemaakt zegt al genoeg

Service
J.L.Kappenburg (Assen)
30/08/2017
10

Auto Gorter is een zeer betrouwbaar en acuraat bedrijf.Dat geldt zowel de verkoop als de werkplaats.

Service
Anoniem
23/08/2017
8

goede uitleg en duidelijkheid

Service
Dhr P. Zwaans (Assen)
17/08/2017
9

Uitstekende service, goede werkplaats waar je altijd terecht kan mocht er eens iets mankeren aan je Toyota, wat al bijna nooit voorkomt. Verder is iedereen er erg vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Het personeel van de dealer is bijzonder behulpzaam en zeer vriendelijk. Je wordt altijd gelijk geholpen.

Verkoop
Art Timmer (Assen)
16/08/2017
10

Prettige ontvangst, geen druk en goede voorlichting

Service
Caroline Brouwer (Balloo)
16/08/2017
10

Alles wordt naar wens gedaan, eventueel zaken in overleg. Service van leen-auto is ook heel prettig. Bekende gezichten als aanspreekpunt. Kortom een reden om Toyota te blijven rijden.

Service
A Ottens (Assen )
09/08/2017
10

Goede service , klantvriendelijk

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Ik ben al meer dan 40 jaar klant hier en erg tevreden over Toyota heb in de jaren vaak ieder drie jaar een nieuwe gekocht.Broers en zus ouders nu allen Toyota rijders ( 6 X ).Verkoop en onderhoud zeer tevreden over.

Service
Anoniem
09/08/2017
10

De receptionist had volledig aandacht voor mij en hij heeft mijn wensen goed overgebracht naar de werkplaats en perfect laten uitvoeren.

Service
Nanette Dontje (Haren)
02/08/2017
9

Met veel vertrouwen ga ik naar Toyota Gorter of het nu gaat om de aanschaf van een auto of het onderhoud . Al jaren een plezierig contact! Met name het meedenken, het flexibele opstellen van de werkplaats medewerkers stel ik zeer op prijs.

Verkoop
G.VELT (Noordbroek. )
31/07/2017
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk..afspraken worden altijd nagekomen.klasse...

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Voldoet aan de verwachting

Service
G.oostrom (Eelde)
24/07/2017
10

Op basis van opgedane ervaringen

Service
Hendrik Uildriks (Tynaarlo)
14/07/2017
9

goede service, goede communicatie over extra kosten, gratis leenauto

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Het is mogelijk voor een onderhoudsbeurt een afspraak te maken. Op het afgesproken tijdstip wordt je daadwerkelijk geholpen.

Verkoop
Henk Hartholt (Assen)
13/07/2017
10

Uiterst keurige behandeling van zowel de autoverkoper, als de receptionist van de werkplaats.

Service
Carin Schuiling (Assen)
12/07/2017
10

klantvriendelijk en correct geholpen, ik kom zeker weer bij Auto Gorter Assen, zowel voor onderhoud als aanschaf andere auto

Service
w.y. de vries (Eelde)
12/07/2017
10

Totaal tevreden

Service
Anoniem
30/06/2017
9

tevreden

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Ik ken geen andere Toyota garage, maar ik ben hier zeer tevreden mee.

Verkoop
Mevr. D.Mensinga (Assen.)
26/06/2017
10

Kom al 30 jaar bij Gorter Dat zegt genoeg!!!

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Er wordt naar de klant geluisterd, goede service, prijzen onderhoud redelijk en van te voren bekent.

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Omdat ze dat verdienen

Service
Gert de Ruyter (Assen)
20/06/2017
8

Personeel is vriendelijk en voor zover ik dat kan beoordelen ook zeer bekwaam.

Verkoop
Jeroen Gigengack (Schoonloo)
20/06/2017
10

In alle opzichten goede service en vriendelijke en duidelijke contacten

Verkoop
George en Yvonne (Haarlem)
07/06/2017
10

Wij waren blij verrast door de rustige niet opdringerige benadering. De verkoper kon ons goed informeren, en dacht met ons mee.

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Ik was tevreden, en ik een 8 een goede beoordeling. De koffie stond klaar en de mensen zijn vriendelijk

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Klant vriendelijk, goed service. Deskundig advies.

Service
Dhr. van der Meulen (Hoogezand)
31/05/2017
8

Ben tevreden over aankoop van mijn Toyota auris, alleen zou de cliënt misschien wat meer gekend (betrokken ) kunnen worden bij een onderhoudsbeurt.

Verkoop
Jan en Tina Visscher (Zuidhorn)
31/05/2017
10

Klantgerichte en warme belangstelling bij de verkoop, door zowel de verkoper als ook andere medewerkers. Vakkundige en goede voorlichting en adviezen van de verkoper over de nieuwe auto en de accessoires (o.a. soorten trekhaken). Schone, nette en overzichtelijke showroom. Vriendelijke en accurate werkplaatsreceptionisten. Schone en nette receptie en werkplaats.

Verkoop
N.W.Heij (Grolloo)
31/05/2017
10

De ontvangst.
De rust.
De uitleg over het nieuwe voertuig, ondanks dat deze nog op de boot stond in Zee Brugge dan moet je toch goed kunnen praten en uitleggen hoe die nieuwe Yaris Hybrid er uit ziet en wat er anders is dan de toen huidige om hem e verkopen , petje af voor de verkoper.

Service
Anoniem
24/05/2017
6

Zoals ik al schreef kan de vriendelijkheid wel wat beter.
Ik heb al jaren een Toyota dus ook het onderhoud bij de dealer.
Maar IK BEN ook een Klant. Die vriendelijk te woord wil worden gestaan.
En dat mis ik een beetje En bij Gorter is ook de Grote baas nooit aanwezig.
Dit zijn geen klachten maar opbouwende cretiek.

Service
Heemstra (Noordhorn)
24/05/2017
10

Gewoon heel goed. Gezellig en prima verblijf. Gelijk alles afgehandeld

Service
G. Friso (Donkerbroek)
23/05/2017
8

Goede service en correct personeel

Service
Anoniem
18/05/2017
10

goede service en nette behandeling

Service
Louise van Oosten
17/05/2017
10

word daar zeer tevreden te woord gestaan en de afwikkeling waar ik voor kom is prima

Verkoop
Anoniem
15/05/2017
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf, door alle afdelingen heen. Mooi bedrijf, op een prima bereikbare locatie, niet ver van centrum en openbaar vervoer. Gebruik van Leen fiets en vervangend vervoer perfect geregeld.

Verkoop
fam H Oosterhuis (Westerbork)
12/05/2017
10

goede offerte overleg / leuke verkoper ( vestigingsleider ) / ze nemen echt goed de tijd om de auto uit leggen hoe alles werkt
de auto is ook zeer netjes afgeleverd / wij zijn zeer tevreden over Gorter Assen / Ook zijn wij zeer blij met onze Toyota CHR
Groetjes Fam Oosterhuis

Verkoop
anneke van iterson (Haren)
11/05/2017
9

vriendelijk,zakelijk en erg voorkomend

Service
geert de vries (tweede exloermond)
04/05/2017
9

deskundig personeel zowel aan balie als op de werkplaats, klantvriendelijk, communicatief, goede service mbt leenfiets en/of leenauto/ altijd bereid om mee te denken mbt oplossingen wanneer iets perse gerepareerd moet worden en wat nog kan wachten tot volgende beurt. bij onverwachte kosten wordt altijd even contact opgenomen; dat is heel prettig.
kortom bij gorter is de verhouding tussen prijs en kwaliteit in goede balans.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Ik kan geen negatieve punten bedenken, alles gaat naar wens

Service
Anoniem
01/05/2017
7

Eerlijke personeelsleden die meedenken naar oplossingen en niet alleen maar dure onderdelen gebruiken. Helaas niet op de hoogte gesteld van hogere kosten bij laatste reparatie.

Service
Anoniem
28/04/2017
9

Prima service en prijs/kwaliteitsverhouding.

Verkoop
Meindert (Assen)
28/04/2017
10

Klantvriendelijk, goede inhoudelijke kennis, afspraken worden goed nagekomen

Service
J.C.Geertsema (Hooghalen)
26/04/2017
10

Een zeer betrouwbare vakgarage met deskundig personeel. Niets op aan te merken en zal hen zeker bij kennissen aanbevelen.

Service
P.Takens (Bovensmilde)
19/04/2017
10

Goede ontvangst bij de receptie, meedenken en duidelijke communicatie. Empatisch vermogen van de medewerkers. Altijd vriendelijk.

Verkoop
Pascal. B
12/04/2017
10

Prima lui. Goed verhaal.

Service
O. Reitsma (Assen)
29/03/2017
10

Personeel zeer klantvriendelijk en deskundig. Service staat voorop en de tevredenheid van de klant is belangrijk. Prijs / kwaliteit zeer goed.

Verkoop
De heer D.H.Stoppels (Assen )
23/03/2017
8

We zijn zeer prettig ontvangen maar ik ken de verkoper al meerdere jaren.

Service
dhr. M. de Vries (Assen)
23/03/2017
9

Behandeling op de afgesproken tijd, correcte reparatie en uitleg.
Zakelijke en vriendelijke afhandeling aan de balie.

Service
Geert Ellens (Assen)
23/03/2017
10

Je word er goed ondvangen

Service
K. de Vries (Groningen.)
20/03/2017
9

We worden altijd correct en vriendelijk behandeld en gebeld als er iets extra's moet gebeuren tijdens het onderhoud.

Service
Henk Mensiga (assen)
17/03/2017
8

omdat ik geen klachten heb

Service
Dhr.Geert Takens (Marwijksoord)
16/03/2017
8

Ben al jaren 40 jaar Toyota rijder en altijd zeer tevreden.

Service
M.Nikyuluw (Groningen)
16/03/2017
10

zeer goede services, mensen worden op zeer correcte wijze geholpen al jaren zeer content geweest

Service
Rotger mollema (Assen)
16/03/2017
10

Goede garage met goede service

Service
Cosmas Kolenberg (Wezuperbrug)
13/03/2017
10

Prettige klantbenadering, eerlijke voorlichting, afspraken altijd nagekomen, goede prijs - kwaliteitverhouding

Service
Anoniem
09/03/2017
9

Bij Auto Gorter word je correct behandeld. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Je krijgt een uitgebreide uitleg over de factuur en over de werkzaamheden die aan de auto zijn uitgevoerd.
Het personeel is vriendelijk en heel behulpzaam.

Service
G.Hadders (Rolde)
09/03/2017
10

we worden altijd correct geholpen en voor de telefoon ook netjes tewoord gestaan,als iets niet hoeft dat zeggen ze dat ook,geen overbodige reparaties.

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
8

prima garage/nette showroom/attente verkopers/medewerkers/betrouwbaar

Service
Mollema (Assen)
08/03/2017
10

Top garage met goede service en veel verstand van zaken

Service
J. Heijnen (Assen)
03/03/2017
9

Goeie duidelijke omschrijving van de mankementen tijdens de APK keuring. Ik ben zelf ook keurmeester geweest en begrijp heel goed hoe dit gebracht moet worden! Een 10 voor hem!

Verkoop
Anne de Groot (Gieten.)
02/03/2017
10

Volledig tevreden !

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Klantvriendelijk en goede service.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Goed en vakkundig personeel; ze staan altijd klaar voor de klant

Service
J. Koops (Zuidlaren)
22/02/2017
9

Zeer nette ontvangst, goed verzorgde ruimtes, vriendelijk personeel in de ontvangstruimte en in de garage echte vakmensen

Service
Anoniem
20/02/2017
8

Goede service en prima ervaringen

Verkoop
Mevrouw. Schipper
17/02/2017
10

Vriendelijk, met aandacht en tijd. Zonder poeha. Komt eerlijk en betrouwbaar over.

Service
Dhr. Lucas Bruins (Stadskanaal)
15/02/2017
9

ze denken met je mee en dringen niet op verkoop

Verkoop
Warners H.J Dhr (WEsterbork)
15/02/2017
8

prima ontvangst
goede voorlichting

Service
Anoniem
01/02/2017
9

Altijd goede service en altijd uitleg wat ergedaan wordt.

Verkoop
J.O.ten Wolde (Assen)
25/01/2017
9

Ik ben daar uitstekend geholpen.

Service
Dick de Roode (Assen)
18/01/2017
10

Geen klachten en uiterst vriendelijke behandeling door het personeel.

Verkoop
Henk Lunshof (Assen)
18/01/2017
9

Open en plezierige benadering, prettig in de omgang, laat volledig vrij in de keuzes, vakkeniis blijkt uit de beantwoording van de vragen.

Service
Anoniem
21/12/2016
9

in al de 40 jaar is alles altijd prima opgelost in volle tevredenheid.

Service
Anoniem
21/12/2016
10

Vriendelijk en vakkundig personeel, zowel aan de balie als in de werkplaats.

Service
A.R. van den Bos (Assen)
21/12/2016
9

Correcte en vriendelijke bediening, keurig komen melden als er onverwachte reparaties zijn, fijne wachtruimte met koffie en wife. Dik tevreden.

Verkoop
Anoniem
15/12/2016
10

Ik ben heel vriendelijk en behulpzaam geholpen!

Verkoop
E.J.G.Muntinga (Gasselternijveen)
09/12/2016
9

klantvriendelijk, kan als voorbeeld dienen van hoe een klant graag een nieuwe auto koopt.Weet goed op de wensen van de klant in te spelen en luistert erg goed.

Service
H.P.Boom (Assen)
18/11/2016
8

Het bedrijf profileert zich nu weer als een echte degelijke
klantvriendelijke Toyota dealer.

Service
R. Vos (Gieten)
18/11/2016
9

Correcte prijsopgave vooraf en ook de opgegeven tijdsperiode klopte. Zeer prettig.

Service
harm kemper (nieuwolda)
03/11/2016
9

omdat er altijd tijd is voor een praatje en een kop koffie wordt aangeboden.

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Goede communicatie, klantvriendelijk, prima prijs-kwaliteit verhouding. Kom er graag weer terug.

Service
Anoniem
24/08/2016
10

vriendelijkheid, correctheid, service

Service
Dhr. B.C.Linker (Assen)
24/08/2016
9

Ik rij al meer dan vijftig jaar en ben goed behaneld door achtereenvolgens dhrA.Stel, dhr. G.Stel en heb ook geen klachten over het huidige personeel.

Service
E.J.G.Muntinga (Gasselternijveen)
08/08/2016
9

klantvriendelijk, kan als voorbeeld dienen van hoe een klant graag een nieuwe auto koopt.Weet goed op de wensen van de klant in te spelen en luistert erg goed.

Service
H.Sanders (Emmen)
04/08/2016
8

Mijn voorlaatste bezoek met mijn vorige auto (Prius met kenteken 27-SRF -3 ) was een teleurstelling. Wil ook best wel een persoonlijke toelichting geven hierover.
Mijn laatste bezoek met mijn nieuwe Auris was een verademing.
Alles prima geregeld zoals je van Toyota service mag verwachten.

Service
jeannette de jong (hoogersmilde)
29/07/2016
10

heb in mijn auto rij jaren heel wat verschillende merken auto's gereden en weet ook wat klantvriendelijkheid is, wat geloofwaardig behandeld worden betekend, wat het betekend om je thuis te voelen bij je dealer, hoe vertrouwd het voelt als je weet dat je ten aller tijde bij je dealer terecht kunt, met wat voor klacht dan ook. Kortom, ik ga er voor.

Service
Dina Oomkens (Rolde)
27/07/2016
10

Personeel erg vriendelijk en behulpzaam goede service Super Garage.

Service
H Bodenstaff (Smilde)
27/07/2016
10

Hele nette behandeling

Service
Anoniem
21/07/2016
8

Erg vriendelijk personeel, correct en behulpzaam

Service
H. Martens (Eelde)
20/07/2016
10

Klantvriendelijk, Goede service, vakkundig personeel.

Service
Anoniem
19/07/2016
9

Een zeer klantvriendelijk bedrijf, waar ik graag kom en hel goed wordt geholpen.
Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Service
Hennie de Haas (Assen)
19/07/2016
10

Ondat alles perfect is tot nu toe....zeer tevreden

Service
M. Houtman (Warffum )
19/07/2016
10

Prima service, klantvriendelijk, goede prijs /kwaliteit verhouding, denkt mee en afspraak is afspraak.

Verkoop
van Rein (ZUIDLAREN)
19/07/2016
10

Jaren lang zeer deskundig en joviaal geholpen en steeds alle tijd voor een gesprekje

Service
Wim Rozenveld (Gasselternijveen)
19/07/2016
10

Vriendelijk ontvangst receptie,vakkundig werkplaatsmonteurs, betrouwbaar

Service
Piet Hage 9761 EC 95 c (Eelde)
15/07/2016
8

De klant wordt netjes en correct behandeld. Indien nodig b.v lekke band of gelijkwaardig,wordt deze reparatie ingepast en na een geringe wachttijd en het nuttigen van een kopje koffie kan de reis worden voortgezet.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

We hebben alleen maar positieve ervaringen met de dealer en haar medewerkers. Ze zijn klantgericht, betrokken, adviseren en denken mee. Top!

Service
Dhr. R.T.B. Hendriksen (Assen)
08/07/2016
9

Correcte en vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.
Ze maken goede afspraken en komen die altijd na.
Jammer genoeg kom ik steeds niet tot een deal over een andere auto, maar dat ligt niet aan het personeel.

Verkoop
Dhr en mevr van den brand (Assen)
23/06/2016
10

Toyota gorter assen heeft een uitstekende , persoonlijke, benadering, denkt met u mee, de service is prima. Let wel, we zijn kritisch genoeg en deze beoordeling moet dus echt verdiend worden!

Service
Jan Vulperhorst (Smilde)
23/06/2016
9

Vertrouwde dealer, altijd zeer goede service, nooit verrassingen bij evt beurten, goed overleg!
Kortom aanrader.

Service
dhr.b.e.span (zuidlaren)
20/06/2016
8

personeel ken ik en zij weten wie ik ben.
als ze kunnen helpen laten ze het niet na.
ik vertrouw volledig op hun kennis van zaken, dat moet ook wel,want ik heb er geen weet van

Verkoop
Geert hemmes (Veendam)
20/06/2016
8

Prettig zaken doen gevoel voor ons nog een beetje de dorpsgarage

Service
Anoniem
15/06/2016
10

al jarenlang klant bij deze dealer tot volle tevredenheid, klant vriendelijk personeel.

Service
Kreb (Assen )
15/06/2016
10

Prima service en realistische prijzen

Service
westerhof.g (oosterwolde )
15/06/2016
8

Goed

Service
W.linstra (Zuidlaren)
15/06/2016
9

Top dealer, zeer tevreden!

Service
G. Friso (Donkerbroek)
10/06/2016
8

Prima service en goede ontvangst/vriendelijk personeel

Service
H.Topper-Weitering (Assen)
08/06/2016
10

Prettig en goed geholpen.

Service
Mevr. J H Brian (Assen)
08/06/2016
8

We rijden nu in de dertiende Toyota en nu in een Corrolla sedan van 2006 ongeveer 87000 km gelopen .We hebben div dealers gehad in het hele land en deze garage bevalt ons zeer goed !!

Verkoop
Jan Pool (Roden)
02/06/2016
9

De ontvangst is altijd vriendelijk en open, incl. personeel in de werkplaats!

Verkoop
Jan Veld (Assen)
02/06/2016
10

de service was perfeckt, niets op aan te merken

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
10

We zijn op een kundig en respect volle manier geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto.

Verkoop
R A Koops (Assen)
01/06/2016
10

Altijd goed aan afspraken gehouden,

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Goede service, snelle service!!

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
10

Transparant, uitnodigend, goede service en adviezen, eerlijk, vertrouwd, kent de klanten, nemen de tijd, goede correcte communicatie.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Ik heb al meer dan 20 jaar goeie ervaringen bij deze dealer.

Service
J. Kamman (Wijster)
29/04/2016
8

Klantvriendelijk, tonen van persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken.

Verkoop
Anoniem
26/04/2016
8

vriendelijk-hulpvaardig-kundig

Service
Anoniem
20/04/2016
10

Er heerst een goede sfeer. Afspraken worden nagekomen. Service meer dan goed. Ik heb weinig verstand van auto's en ben dus volledig op kennis en het begrip van de garage aangewezen. Daar wordt rekening mee gehouden. Gewoon prima.

Service
F.Thie (Assen)
20/04/2016
10

vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.

Service
Anoniem
14/04/2016
8

service en vakkennis

Service
Anoniem
13/04/2016
8

Goed. Betrouwbaar en vriendelijk. Goede service

Service
Anoniem
13/04/2016
9

Prettige en vakbekwaam personeel met grote servicebereidheid.

Service
Floris (Assen)
13/04/2016
9

Goed en betrouwbaar bedrijf met prettig meedenkend personeel komen hun afspraken na.

Service
Visser (Gieten)
13/04/2016
10

Prettig personeel, zeer voorkomend en in alle gevallen probleem oplossend. Fijn bedrijf.

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Service gerichtheid, menselijkheid en oog voor de wensen van de potentiele koper.

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Omdat ik vriendelijk ben geholpen en de zaken correct zijn afgehandeld tegen de vooraf bepaalde prijs.

Service
Visser (Groningen)
06/04/2016
10

Prettige dealer, uitstekende service

Service
Anoniem
05/04/2016
10

Goede service en kundige mensen

Service
Theo Schneiders (Zuidlaren)
31/03/2016
9

Goed en vertrouwd bedrijf, vriendelijke mensen. Voel mij daar op mijn gemak.

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Vriendelijk, klant gericht en goed advies.

Service
Margreet van der Valk (Diever)
30/03/2016
9

Service en klantgericht. Heel deskundige medewerkers.

Service
T. Houtman (Warffum)
30/03/2016
10

Prima service, vaste onderhoudsprijzen en vakkundig- en vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
24/03/2016
9

Vertrouwen

Service
Anoniem
24/03/2016
10

Ik heb in de 25 jaar dat ik klant ben niet één slechte ervaring gehad. Er zijn nooit buitenissige kosten in rekening gebracht. Wanneer niet-reguliere reparaties nodig waren werd steeds naar de goedkoopste oplossing gezocht. Ik ben altijd voortreffelijk geadviseerd en geïnformeerd. In geval van spoedreparaties, en ook bijvoorbeeld voor het vervangen van lampen, kon ik op ieder moment zonder afspraak de werkplaats binnen rijden. Als niet-techneut is het voor mij erg belangrijk dat ik degene die mijn auto in onderhoud heeft kan vertrouwen, en dat gevoel heb ik absoluut bij deze dealer: mijn vertrouwen is nooit beschaamd.

Service
Dhr. Hiemstra Pieter (Veenhuizen)
24/03/2016
8

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en plezierige mensen ook als je nee zegt, even goede vrienden.

Service
Anoniem
23/03/2016
10

Vlotte afspraak en fijne bediening!

Service
J Bremer (Assen)
23/03/2016
8

Voldoet aan de gestelde eisen en zorgt meteen voor een oplossing bij wijzigingen in de afspraken

Service
j.H.Kleve -Heetjans (assen)
23/03/2016
10

ik ben een leek op auto gebied, kan er alleen mee rijden,als er iets mee is ben ik tot nu toe zeer deskundig en prettig geholpen.

Service
Wim Lekatompessy (Assen)
23/03/2016
10

Altijd prima geholpen.

Verkoop
Annelies (Beilen)
21/03/2016
10

Vriendelijk, niet opdringerig, verstand van zaken, goede inruilprijs, snelle aflevering van de nieuwe auto.

Service
Dhr. Age de Vries (Dwingeloo)
18/03/2016
9

Luisterend en adviserend oor. Klantgerichtheid en aandacht voor eigen beoordeling van de auto.

Service
dhr. S de Jong (Oosterwolde)
17/03/2016
10

Gorter is vertrouwd en wij hebben geen aan-of opmerkingen.

Service
Anoniem
16/03/2016
8

Ben tevreden over klantvriendelijkheid, en uitleg over de gevoerde werkzaamheden en kosten.

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
10

Over de verkoop en afhandeling van onze 2e nieuwe Toyota Yaris Hybrid type Dynamic en nu de Trend bij Auto Gorter B.V. in Assen zijn wij zeer tevreden. De verkoop en afhandeling was plezierig en correct. De onthulling van de eigen auto was beslist een verrassing!
Een pluim voor al het personeel van de verkoop en ook niet te vergeten de werkplaats.

Service
J. Bouwman (Assen)
03/03/2016
9

Omdat ik de behandeling, service en communicatie goed tot zeer goed vindt

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Hulp is bijzonder goed. Zeer correcte behandeling. Vriendelijk personeel. Men is tot in detail op de hoogte van de telefonisch gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
02/03/2016
8

Altijd vriendelijk ontvangst. Mochten ze iets op merken aan de auto wat kapot is bellen ze en geven ze door wat de kosten hier van zijn en dan pas repareren ze het. En altijd een belletje als je de auto weer op kunt halen.

Service
Anoniem
02/03/2016
10

Vriendelijke en correcte behandeling, werk goed uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
02/03/2016
10

Betrouwbare garage, vakbekwaam personeel, behulpzaam er vriendelijk (geldt voor verkoper maar ook voor alle andere medewerkers)

Service
Dhr H.K.Mijer (Elp)
02/03/2016
10

In al de jaren, (en dat zijn er heel wat) dat ik Toyota rijd, heb ik mijn auto bij deze dealer in onderhoud. Dat onderhoud met aanverwante zaken zijn al die jaren dat ik Toyota rijd perfect uitgevoerd en in bijzondere gevallen is dit altijd eerst met mij doorgesproken
Resumerend: Ik kan mij geen betere dealer voorstellen!

Verkoop
mw.H. Scheltens
22/02/2016
10

Omdat ik altijd prettig wordt behandeld bij deze Toyota dealer. En dit al vele jaren mijn man en ik zijn altijd zeer tevreden.

Prettig geholpen bij aankoop en onderhoud van de auto's.

Service
dhr.G.Hadders (Rolde)
19/02/2016
8

wij zijn altijd goed en correct geholpen,en zijn zeer tevreden.

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Betrouwbare service, vriendelijke benadering, rekeningen vallen nooit te duur uit.

Service
J. Koops (Zuidlaren)
17/02/2016
9

Eerlijke en betrouwbare info. Vriendelijke en erg behulpzame medewerkers.

Service
Jantienus Hoogeveen (Smilde)
17/02/2016
7

Uitstraling buiten kan beter, rommelig, entre maakt geen indruk.

Service
Anoniem
11/02/2016
9

Prettig in omgang. Uitleg over kosten. Prima service.

Service
Hilco Kwint (Assen)
04/02/2016
9

Snelle service en goede dienstverlening . Plezierig ontvangst. Er werd geen arbeidsloon in rekening gebracht ! ( ongeveer 20 minuten)

Service
H.Scheltens
03/02/2016
8

er zijn geen negatieve punten bij de dealer, altijd correct en prettig geholpen. Wij komen al jaren bij deze dealer en altijd naar volle tevredenheid.

Service
K.de Vries (Groningen.)
29/01/2016
9

Prima van te voren geïnformeerd over de kosten en werkzaamheden, de medewerkers zijn erg vriendelijk. Door mis communicatie vergeten de leen auto af te tanken, maar dat was geen probleem dat loste zich wel op zo zei de werkplaats chef. Geweldig!

Service
Anoniem
20/01/2016
9

omdat men vrouwvriendelijk is en je het gevoel krijgt welkom te zijn

Service
Anoniem
20/01/2016
8

Goede en vriendelijke service.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
9

Geven goed advies en soepel: "indien het bij hen linksom niet wil, dan gaat het wel rechtsom"

Service
Willem Haveman (Assen)
13/01/2016
10

De prijzen zijn mij dusver altijd meegevallen. Binnen het bedrag dat ik verwacht voor een reparatie. Het personeel is gewoon vriendelijk, dus niet dat overdreven nep vriendelijkheid. Er word goed geluisterd naar de eventuele klachten over de auto, en de ideeën van de klant, wat betreft de reparatie. Met een vertrouwd gevoel naar de garage gaan. Zo hoort het!!

Service
Petee dirkx (Haren)
30/12/2015
8

Correct komt afspraken na.

Service
Anoniem
24/12/2015
9

vanwege meerder aspecten: service, gastvrijheid, prettige uitstraling van showroom en personeel

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Prima service en kennis

Service
Anoniem
23/12/2015
9

correct en zeer vriendelijk

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Neutraal

Service
Bets Arends (Assen )
23/12/2015
9

Vriendelijk ,behulpzaam ,leuk personeel ,daarover ben ik zeer tevreden ;;De koffiecorner zou een beetje gezelliger kunnen ;;

Service
Raimon Brinks & Zwatina Brinks (Assen)
16/12/2015
10

Door verwijzingen van familie leden ben ik bij deze Toyota dealer gekomen met mijn Corolla! En wat mij verteld is over klant vriendelijkheid, professionaliteit, afspraken maken, alles is ook echt waar. ik ben goed ontvangen meteen mocht ik met de auto de garage in en kon ik mijn verhaal kwijt. ben student en vrouw werkt, en hebben niet altijd veel geld maar hier is bij Gorter altijd een oplossing. er is een prijs afspraak geweest en een totale auto check voor eventuele toekomstige kosten. Ook werd verteld dat misschien de toekomstige kosten kunnen vervallen maar dit werd later bekeken! Door Toyota Gorter kan ik weer met een veilig gevoel 15.000 KM verder met mijn auto!

Verkoop
Anoniem
14/12/2015
8

Eerlijke benadering van de klant en levert gewoon een goed product.

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Het onderhoud is uitgevoerd binnen de opgegeven duur.

Service
Dhr. H. Klasen (Assen)
09/12/2015
10

Snelle en zeer prettige service

Service
H. Kuipers (Assen)
09/12/2015
10

Vriendelijk personeel, eerlijke prijzen, duidelijke voorlichting over wat er aan werkzaamheden worden uitgevoerd, service.

Service
Gretha. Apeldoorn (Assen )
26/11/2015
10

Heel correct. Vriendelijke bejegening. Komen afspraken na. Bij problemen worden we op de hoogte gebracht .

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Deze dealer heeft betrokken en klantgerichte medewerkers in dienst. Er wordt meegedacht met de klant en wij hebben niet het gevoel dat we 'bedonderd' worden.

Service
Anoniem
25/11/2015
9

We zijn al jaren klant en zijn nog steeds zeer tevreden.

Service
Anoniem
18/11/2015
10

Zeer klantvriendelijk, heldere uitleg over werkzaamheden, denken met de klant mee naar oplossingen en alternatieven bij reparaties. De auto is in zeer goede vakkundige handen.

Service
R. Albers (Assen)
11/11/2015
10

prima ontvangst en afhandeling

Service
Ben ter Veer (Zuidlaren )
05/11/2015
9

Zeer klantvriendelijk, goed georganiseerd

Service
Arend Klinkhamer (Eext)
04/11/2015
10

klantvriendelijk, behulpzaam, goede kwaliteit, flexibiliteit, niet duur

Verkoop
Fam. R. Bakker (Assen)
04/11/2015
10

Ik heb niets aan te merken op de dealer met de daarbij behorende service.
gewoon TOP !!!!!!

Verkoop
Anoniem
03/11/2015
10

Van de eerste stap om informatie in te winnen tot en met de communicatie over het afleveren van de auto: het was goed georganiseerd en de datum van de geschatte aflevering van de auto was prima kloppend.

Verkoop
G W Veldman (Assen)
29/10/2015
9

Prettige bejegening. Ruime tijd geven betrouwbaar al jaren. Dit type auto past het best bij mijn rijstijl!
Ben vooral blij met automaat!!!!! Er hangt een ontspannen sfeer.

Service
mollema (assen)
28/10/2015
10

Geweldige service. Alles klopt gewoon . Reserve band lag zonder te vragen weer keurig achter in de auto. Het personeel van de werkplaats denkt altijd mee. Bedankt maar weer.en tot de volgde keer.

Service
Anoniem
22/10/2015
10

Ben tevreden

Service
Dhr. H. Haze (Hoogezand)
21/10/2015
9

Vriendelijk, duidelijk, dus geen klachten.

Service
Geert Kemkers (Paterswolde)
21/10/2015
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Service
Dina Oomkens (Rolde)
14/10/2015
10

Geweldige garage word er leuk en vlot geholpen en super goede personeel.niks op aan te merken.

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
9

klantvriendelijk en een goede service

Verkoop
P.C.W.Alexandeeer (Assen)
12/10/2015
9

Correcte behandeling en gedegen uitleg.

Service
Anoniem
07/10/2015
9

Nee gewoon prima

Service
Anoniem
07/10/2015
10

altijd goede service en correcte behandeling

Verkoop
Erik Westerbeek (Assen)
07/10/2015
9

Prettige en professionele benadering van de verkoper.
Formeel en persoonlijke benadering
Meedenken in de keuze van de auto

Service
Gerard Oostrom (Eelde)
07/10/2015
9

Vriendelijk, netjes, beleefd, geeft een betrouwbaar gevoel

Service
Gerrit Gansekoele (Assen)
07/10/2015
8

klant vriendelijk, goede service, er wordt meegedacht over alternatieven als er een relatief duur onderdeel moet worden vervangen.

Verkoop
Anoniem
05/10/2015
9

goede vorige ervaring,persoonlijke aandacht, goede inruilprijs

Verkoop
dhr. Kor Vogel (Blijham)
28/09/2015
10

steeds goed en correct behandeld

Service
Familie Dusseljee (Eelde)
28/09/2015
8

Naast het vertrouwen die wij in deze dealer hebben, is een correcte afhandeling van eventuele geschillen perfect, is de prettige omgang met de receptie medewerkers en monteurs van groot belang en niet in de laatste plaats de nette telefoniste als je met de dealer contact opneemt zijn de redenen voor deze goede beoordeling!

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Goede service, vriendelijke medewerkers en altijd bereikbaar

Service
Anoniem
11/09/2015
10

behulpzaam-meedenkend-vriendelijk-even naar het werk gebracht en gehaald (service)-volgens afspraak alle onderhoud gedaan-kosten kloppend met tevoren opgegeven bedrag-netjes geïnformeerd over gedane zaken - auto keurig afgeleverd-

Service
Anoniem
11/09/2015
8

kom weinig in de garage ,prettige medewerkers,perfect is niemand.

Service
Arie Post Cleveringa (Assen)
11/09/2015
9

omdat, voor zover ik dat kan beoordelen, eerlijk en bovendien naar wens en op een prettige manier ben geholpen.

Service
Dhr. B.C.Linker (Assen)
11/09/2015
10

Het was niet alleen mijn service-man maar ook kennis, tot zelfs de familie Stel Sr. waren vrienden van ons.

Service
Anoniem
26/08/2015
8

Vriendelijk personeel, snel afspreken via internet en afspraak qua tijd uitsteken ingepland

Service
Ernst (Assen)
26/08/2015
10

Een dealer die zijn afspraken nakomt en waarmaakt wat hij beloofd. Denk mee met de klant en denkt niet alleen aan de eigen portemonnee. Stipt, correct en accuraat geholpen een aanrader.

Service
Henk Kammer (Groningen)
26/08/2015
9

keurige bediening en afhandeling

Service
Henk Lemstra (Assen)
26/08/2015
8

heb er geen klagen over het vriendelijke personeel is prettig alles is schoon en netjes en behulpzaam de koffie staat klaar ( geen gebak) maar de auto is niet gewassen(grapje) maar helemaal geen klachten Prima zo

Service
Anoniem
19/08/2015
8

Altijd correct geholpen

Service
Anoniem
19/08/2015
8

VRIENDELIJK behulpzaam

Service
mervrouw de vries (smilde)
19/08/2015
9

We komen er al jaren met het hele gezin.

Service
Anoniem
06/08/2015
8

Je wordt prima geholpen. Een aantal mensen kennen je persoonlijk en noemen je bij je naam.
Liever vooraf iets laten vervangen aan de auto dan tussentijd met pech ergens blijven staan.
Dat doen ze goed. Liever vooruit kijken dan....

Service
G.J. Nijhof (Norg)
27/07/2015
10

Vriendelijk, correct en een goede service.

Service
Dick Vos (Bovensmilde)
15/07/2015
10

Volgens planning, transparant, vooraf duidelijk. Alles volgens afspraak, ook bijzonderheden. Men denkt met de klant mee!

Service
Pieter Sweep (Assen)
13/07/2015
10

Al 23 jaar tevreden klant! Kan ook moeilijk anders met zo'n merk als Toyota!

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Klantgericht, eerlijk, vriendelijk en kundig

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Altijd netjes te woord gestaan, behulpzaam, niets is teveel.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

tevreden

Service
H.Nijenhuis-Weggemans (Ekehaar )
08/07/2015
9

een 9 is een prima cijfer, een 10 betekend voor mij dat er nooit iets mis kan gaan en










Verkoop
Jelle Hoekzema (Assen)
08/07/2015
10

ik ben 100% tevreden met mijn dealer

Service
Mevr. Houtman (Warffum)
08/07/2015
10

Klantvriendelijk, vakkundig, transparant en een goede service! Afspraak is afspraak.

Verkoop
Siny Vos (Veenhuizen)
08/07/2015
9

personeel is correct en beleefd

Service
Age de Vries (Dwingeloo)
06/07/2015
9

Ervaring in relatie tot het verwachtingspatroon is uitstekend. Terugkoppeling voor herstel inclusief kosten ervaar ik als kwaliteit.
Uitleg over factuur gevraagd/ongevraagd is helder en duidelijk. Van 9 naar 10 heeft te maken met de juiste persoon passend bij de juiste vraag en de belofte daarachter.

Service
Anoniem
06/07/2015
7

Ik ben tevreden en daar laat ik het bij

Verkoop
Anoniem
24/06/2015
8

Goede service

Service
G. Zwinderman (Gieten)
24/06/2015
9

Goed kunnen luisteren

Service
otto speelman (assen)
24/06/2015
8

Goede service en kwaliteit en redelijke prijs.

Service
Peter Kleefman (Assen)
24/06/2015
9

Er wordt goed werk geleverd
Afspraken worden nagekomen

Verkoop
Louis Visser (Eelde)
23/06/2015
9

vriendelijk correct en zakelijk behandeld

Service
1 dhr p de veen (Eelde)
18/06/2015
10

11 Het is een prettige garage ,, vriendelijk en behulpzaam personeel als je wat te vragen hebt,
En een ruime keuze binnen en buiten van mooie en niet te dure auto s.
Ik zou hem een ieder aanbevelen,

Service
G. Friso (Donkerbroek)
18/06/2015
7

Zeer klantvriendelijk en correct/goede service; geen 8 gegeven omdat bij de verrichte werkzaamheden stond legen asbak, terwijl deze niet geleegd was. Hoort niet zo te zijn.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

betrouwbaar; correcte en vriendelijke benadering

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Ik ben geen deskundige en ik denk dat mijn auto altijd zeer deskundig wordt onderhouden.
Bij tel. vragen altijd geduldige antwoorden.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

Correcte behandeling, afspraak is afspraak. uitvoerig zaken kunnen bespreken.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

Vriendelijke verkoper, niet het type autoverkoper. Zeer behulpzaam.

Service
Jaap Scheltens (Oosterwolde)
17/06/2015
9

vriendelijke personeel en altijd goed te woord gestaan

Service
J. Boerhof (Smilde)
04/06/2015
10

Ik ben bijzonder tevreden omdat alles wat betreft onderhoud van de auto enz. aan de dealer kan toevertrouwen.

Verkoop
mevr. J. Rispens (Roden)
04/06/2015
10

prettige communicatie, team hartelijk, je wordt direct gevraagd of je iets wilt drinken, wordt snel geholpen.

Service
jeannette de jong (hoogersmilde)
27/05/2015
10

Het totale plaatje wat je als klant graag wilt zien en hoe je behandeld wilt worden kun je bij deze dealer tegen komen.

Service
dhr h.k.mijer (zwiggelterweg 6 9442TK Elp)
26/05/2015
10

Zeer voorkomende behandeling bij de balie. Afspraken worden altijd nagekomen. Eventuele bijzonderheden worden altijd eerst met de klant doorgenomen voordat tot actie wordt overgegaan. Al het personeel van hoog tot laag is vriendelijk en heeft een luisterend oor. Ik ben al jaren bij deze garage tot volle tevredenheid.

Service
J H Brian (Assen)
20/05/2015
7

goede ontvangst
mooie koffiecorner
mooie wagens om je heen
vriendelijke mensen

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
9

goed ,betrouwbaar ,behulpzaam.

Service
Beppy Lobeek (Assen)
13/05/2015
8

Voel me erg op mijn gemak en je wordt prettig geholpen .
Klant is koning.

Service
Geert Kemkers (Paterswolde)
13/05/2015
10

Er worden duidelijke afspraken gemaakt en uitgelegd wat er gaat gebeuren en hoelang dat eventueel gaat duren.

Service
Fam. Timmermans (Assen)
30/04/2015
8

Goede service en correcte afhandeling.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Prima

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
10

Men is er reëel, zakelijk en vriendelijk. Wij zijn 5 jaar klant bij deze dealer en hebben in geen enkel geval iets meegemaakt wat niet niet klopte of niet prettig en redelijk werd behandeld.

Service
F. Bouwer (Haule)
29/04/2015
9

prima service, niks op aan te merken

Service
Jantienus Hoogeveen (Smilde)
29/04/2015
7

Ik heb offerte laten maken voor een nieuwe hybride Toyota Yaris alleen het toe betalen bedrag was hier veel hoger dan bij andere Toyota garage in omgeving. Dit heb ik vaker gehoord, dat het inruil bedrag tegen valt bij deze garage.

Service
Marjo Tienkamp-Brandenburg (Hooghalen)
29/04/2015
9

Prima mensen zowel aan de balie als monteurs. Behulpzaam, vakkundig en meedenkend.

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Ik ben al meer dan 40 jaar klant bij deze dealer. langzamerhand is de familie ook al klant geworden.

Service
Dhr. S.Heersema (Siddeburen)
08/04/2015
10

Men is er vriendelijk, behulpzaam, accuraat, deskundig, netjes, niet opdringerig m.aw. je voelt je er thuis.

Service
Lodewijk van der Veen (Assen)
01/04/2015
10

altijd tevreden over de behandeling en afspraken worden worden op tijd en keurig afgewerkt

Service
C.J.Jansen (Peize)
26/03/2015
10

prima behandeling, tevreden over onderhoud, beschikbaarstelling van leenauto

Service
Anoniem
25/03/2015
10

eerlijk bedrijf, klantvriendelijk, denkt met klant mee

Service
Hendrik Uildriks (Tynaarlo)
25/03/2015
10

Goede service en klantvriendelijk

Service
Martijn Mauritz (Amersfoort)
25/03/2015
9

Je wordt gewaardeerd als klant. Korte wachttijd aan de balie. Komen afspraken na.

Service
Anoniem
19/03/2015
10

vriendelijke benadering van personeel en zeer goede service.
altijd een leenauto indien nodig, kortom een meer dan tevreden klant ,

Service
Anoniem
18/03/2015
8

Ik ben tevreden over de service

Verkoop
Anoniem
18/03/2015
10

Prima service

Service
Anoniem
04/03/2015
9

Een fijne garage waar ik al meer dan 20jaar onze auto in onderhoud heb.

Service
Mevr. R. Huizing (Smilde)
02/03/2015
8

Ik ben tevreden over de dealer.

Verkoop
Anoniem
26/02/2015
10

Al het personeel was erg klantvriendelijk en nam ruimschoots de tijd. Ook de uitstraling van het geheel is top.

Service
Piet de Vries (Roden)
25/02/2015
10

Zeer tevreden over de uitstekende service ook in technische zin; denken mee met de klant; attent op evt. tekortkomingen en garanties.
Denken ook mee over reparaties met het oog op prijzen van vervangende onderdelen.
Behandeling van de klant is voorkomend en in waarde.

Service
Anoniem
18/02/2015
8

goede dealer komt afspraken goed na, is al vele jaren toyota dealer.

Verkoop
Dhr. A.H. van den Boogaard (Assen)
29/01/2015
10

Vriendelijke uitstraling, goede service, nette en schone showroom en werkplaats. Kennis van zaken.

Verkoop
Mevr. B. van den Boogaard (Assen)
29/01/2015
10

Toegankelijk, virendelijke uitstraling, goede service, netjes, veel is mogelijk.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

Het had een 10 kunnen zijn, mits ze op de leestafel een Dagblad van het Noorden hebben liggen, ze zijn een noordelijk bedrijf, noordelijke klanten en dan kun je het niet maken om een AD neer te leggen. Wil graag eens met hun de mogelijkheid van een leestafelabonnement bespreken speciaal voor autodealers.

Verkoop
Dhr. Lucas Bruins (stadskanaal)
26/01/2015
10

goede ervaring in het verleden.

Service
Anoniem
21/01/2015
10

Voldoet volledig aan mijn wensen, kan niet beter.

Service
Anoniem
09/01/2015
10

Het is wel de dealer Gorter waar ik het nu over heb laat dat duidelijk zijn.
hier ben ik uitstekend behandeld en als volwaardig aangezien (wat bij Louwman niet het geval is)
alles werd goed uitgelegd en de tijd werd genomen

Service
Anoniem
30/12/2014
10

je wordt hier correct behandeld en goede service

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Beter dan 100 % tevreden kan toch niet, of moet er nog een griffel bij?

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Goede service, persoonlijke benadering en prijs kwaliteitverhouding zeer goed!!

Verkoop
Anoniem
17/12/2014
9

alles was zeer naar mijn wensen

Service
Nanko Breimer (Assen)
08/12/2014
10

Goede service, vriendelijke mensen die altijd met je meedenken. Wat wil je nog meer.

Verkoop
Anoniem
03/12/2014
10

Deze zaak straalt vertrouwen uit. Goede voorlichting en afhandeling. Keurig bedrijf waar we terugkomen !

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Omdat ik iedereen die mij te woord staat zowel telefonisch als persoonlijk bijzonder vriendelijk vind.
Omdat ik nooit het gevoel heb dat er misbruik gemaakt wordt van mijn vertrouwen terwijl ik aan hen overlaat wat er gedaan moet worden. Ik weet dat zelf niet zo goed omdat ik weinig rijd en de auto al oud is. En blijkbaar wordt het werk goed uitgevoerd want tussendoor zijn er eigenlijk nooit mankementen aan de auto ;).
Ik krijg goed uitleg over wat er gedaan is.
En ik word serieus genomen als vrouw. Ik heb dat in het verleden bij een andere garage wel anders meegemaakt.

Verkoop
Dhr. H.Muller (Assen)
02/12/2014
9

correcte en vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
01/12/2014
10

Deze dealer heeft een uitstekende service en nooit gezeur.

Verkoop
T.Hopman (Smilde)
12/11/2014
10

kan niet beter uiterst tevreden

Service
Anoniem
28/10/2014
8

ik ben gewoon tevreden

Service
Margreet van der Valk (Diever)
22/10/2014
9

Betrouwbaar, correct en vooral niet opdringerig.

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
8

Ja is mij verteld dat ik de snelheid in kon stellen zo dat ik dan niet harder gaat dan de ingestelde snelheid.
Deed bleek niet het geval en ben daar in teleur gesteld.daar dit wel op de goedkopere auto het geval is.
ik weet niet of nog te realiseren is.

Service
E.N de Geus (Haulerwijk)
21/10/2014
10

klantvriendelijk en begrip voor onze financiele situatie en we mogen dus in termijnen betalen,helemaal top!

Service
Mevr.H. Nijenhuis-Weggemans (Ekehaar)
21/10/2014
8

ik ben tevreden over de dealer in alle jaren dat wij Toyota rijden.

Verkoop
Anoniem
14/10/2014
10

Zeer prettige ervaring vanaf het eerste moment van kennismaking tot en met de aflevering. Contact met verkoper gaf en geeft veel vertrouwen. De aflevering was bijzonder sfeervol. Persoonlijk gerichte belangstelling, niet het gevoel dat je één van de velen was.

Service
Dhr. Dolstra (Rolde)
13/10/2014
8

ondanks het feit dat de Toyota voor ons een bij auto is van een oud bouwjaar zijn wij er tevreden over.De koop destijds ging
heel plezierig maar bovendien is de kwaliteit van de auto uitstekend.

Service
Anoniem
08/10/2014
8

Ik ben tevreden

Verkoop
J. de Langen (Assen)
08/10/2014
10

Zaak maakt een zeer nette indruk. Zeer klantvriendelijk personeel.

Service
J.M.Nieborg (Eelde)
08/10/2014
10

goede monteurs, vriendelijk , balie medewerker gezellig, alles top.
Ben niet tevreden over de navigatie-update. mijn auto is 10 jaar oud worden geen nieuwe update gemaakt. slecht van TOYOTA.

Service
Anoniem
02/10/2014
8

10 is onmogelijk, 9 is het niet omdat er toch wel iets mis ging. Dus een 8, prettige sfeer en goed werk geleverd.

Service
Dhr. J.Hoogeveen (Smilde)
01/10/2014
8

Klantgerichte en leuke medewerkers.

Service
Jan Boerhof (Smilde)
30/09/2014
9

Prettige ontvangst en contact met personeelsleden, monteur, receptie enz.
Begrip voor mijn slechte technische kennis.
Ik ben bijzonder gelukkig met deze garage.

Service
mv H ten Hoor (Assen)
29/09/2014
10

ben zeer tevreden over het personeel en hoe je geholpen wordt,alles wordt uitgelegd wat er is gebeurd,niets op aan te merken.

Service
Anoniem
25/09/2014
9

vertouwen

Verkoop
Anoniem
25/09/2014
9

vriendelijk en goede service

Verkoop
Dhr. P. Feikens (Paterswolde)
25/09/2014
7

niet altijd attend.!

Service
J. Koops (Zuidlaren)
24/09/2014
9

prima service, zeer beleefd, klasse auto's.

Verkoop
J.R. Kruithof (Assen)
24/09/2014
10

Wij rijden al 22 jaar Toyota. Nu een 2e auto erbij gekocht. Reeds 9 jaar tot volle tevredenheid bij deze dealer. Wij hebben het gevoel altijd echt als klant behandeld te worden. Geen moeite teveel, men staat altijd voor je klaar ook als je onverwacht met iets komt binnenvallen. Bij verkoop van de nieuwe auto was er alle ruimte om er eens rustig over na te denken, geen opdringerigheid. Kortom: een dealer waar Toyota trots op mag zijn.

Service
Anoniem
23/09/2014
10

stipt goede communicatie, afspraken nakomen meedenken

Service
Anoniem
19/09/2014
9

goede service, geen klachten

Service
Anoniem
19/09/2014
9

correct, vriendelijk, helder, behulpzaam

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Ongeveer zelfde ervaring al jaar geleden

Service
Ciska Mulder (Assen)
19/09/2014
8

prettig geholpen volgens afspraak van te voren bekend hoe lang het duurt kan er op wachten of met een leenfiets even weg.

Service
f strockmeijer (ASSEN)
19/09/2014
9

ze helpen je van alle kanten wat in hun macht staat

Verkoop
Geert Kemkers (Paterswolde)
19/09/2014
10

Ik ben zeer tevreden over de garage, je voelt je daar gelijk thuis. Je bent nauwelijks binnen voor een service beurt of iets anders of er wordt gevraagd of je koffie wilt. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel is heel bepalend.

Service
Klaas Meeldijk (Assen)
19/09/2014
9

Een klantvriendelijke en plezierige benadering,
Gemaakte afspraken worden correct uitgevoerd.
Al meer dan 20 jaar klant en nog nooit een probleem gehad.

Service
Mw Bal (gieten)
19/09/2014
10

In zijn totaliteit heb ik een tien gegeven omdat ik tevreden bent en dat mogelijk onze volgende auto ook een Toyota wordt

Service
Wil Slootweg (Assen)
11/09/2014
8

Afspraak is afspraak, klantvriendelijk, goed uitgevoerde reparatie en service en goede uitleg van de uit te voeren werkzaamheden.

Service
Anoniem
10/09/2014
10

Ik ben al jaren tevreden over de service en het onderhoud van mijn auto.

Service
Anoniem
10/09/2014
8

Eerlijkheid, duidelijkheid kundig

Service
Anoniem
09/09/2014
10

Ik kan niet meer tevreden zijn over deze dealer dan ik ben! Dus het hoogste cijfer.

Service
Dhr. G.van Mil (Assen)
09/09/2014
9

Uit ervaring van vorige reparaties.

Service
Henk Bakker (Assen)
09/09/2014
8

Geloof me maar. Vriendelijk enne . . . vakmensen.

Service
Anoniem
03/09/2014
10

Ik heb persoonlijk ervaring met BMW dealer in Assen, (rij zelf BMW) maar vind de sfeer, vriendelijkheid, en service hier bij de Toyota dealer vele malen beter.

Service
Anoniem
03/09/2014
9

prettig bedrijf , vriendelijke mensen, kwalitatief goed werk

Service
Anoniem
02/09/2014
9

betrouwbaar adres, goed personeel

Verkoop
Anoniem
28/08/2014
9

Betrouwbaar,zeer goede service, denken altijd met je mee, geven goede adviezen en zijn bijzonder klantvriendelijk.

Service
Anoniem
26/08/2014
8

Deze garage geeft een goede service en de mensen hier zijn klantvriendelijk en ze gaan op een correcte manier met hun klanten om.

Service
Anoniem
26/08/2014
10

Men is erg klantvriendelijk en deskundig. Als klant wordt je serieus genomen.

Verkoop
Anoniem
21/08/2014
8

algehele indruk voor, tijdens en na de aankoop

Verkoop
Anoniem
21/08/2014
8

Geen voorlichting over de werkplaats

Service
Bets Arends (Assen)
19/08/2014
9

Goeie uitleg, vriendelijk, koffie leuke mensen .Jammer dat Danny vertrekt ;

Verkoop
Elte van Dijk (Zeijen)
19/08/2014
10

Je wordt er prima geholpen

Service
K.Vogel (Blijham)
13/08/2014
9

De vriendelijkheid en de service van het personeel.

Service
van Greven (Assen)
12/08/2014
9

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Komen betrouwbaar over.

Service
Ingmar Viring (Assen)
07/08/2014
8

Goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
05/08/2014
9

klant staat centraal.

Service
Arend Klinkhamer (Eext)
05/08/2014
8

klantvriendelijk, kotenbeheersend

Verkoop
John Basoski (Zuidlaren)
05/08/2014
9

De gastvrije, vriendelijke en correcte wijze van behandeling.

Verkoop
theo degenhart (winschoten)
30/07/2014
10

zijn service

Service
Anoniem
25/07/2014
8

Goede service

Service
Mevr. Van Rijn (Assen)
25/07/2014
9

Het personeel is vriendelijk en er wordt uitgelegd wat er gedaan is. Het betrof hier een onderhoudsbeurt en gelijk de terugroepactie uitgevoerd. Ook bij de receptie wordt je vriendelijk te wordt gestaan en doorverbonden.

Service
Heerko Koops (Anderen)
24/07/2014
9

snelle en betrouwbare service

Service
Anoniem
23/07/2014
10

Wij rijden al meer dan 30 jaar Toyota en nog steeds bij dezelfde garage. We zijn zeer tevreden!

Service
Anoniem
23/07/2014
8

Accuraat en deskundig

Verkoop
Dhr. M. van der Plas (Emmen)
23/07/2014
9

Klantvriendelijk, deskundig. Stukje interesse na de verkoop.

Service
Anneke Mooij (Ter Aard)
16/07/2014
9

betrouwbaar, duidelijk, goede service, en receptie.

Service
Anoniem
16/07/2014
8

Komt prettig en betrouwbaar over

Service
Anoniem
09/07/2014
9

vriendelijke en goede service

Service
Annemieke Korf (Assen)
08/07/2014
8

Vroegtijdig bericht voor een A.P.K.keuring en daarmee kon ik gemakkelijk via de mail een afspraak maken.Daarbij werd gevraagd of ik vervangend vervoer nodig had. En ook dat was gauw geregeld.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Goede service.

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
9

goede afhandeling van de verkoop en nazorg

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
4

geen ervaring met Auto Gorter, Assen; was bij Louwman Veendam maar de inruilvergoeding deed mij overgaan naar Assen.opmerking over de nieuwe Yaris Now , volgens mij is de binnenzijde van het achterspatboord niet goed afgewerkt; er blijft een opvangbordje voor sneeuw en modder over.

Service
Gea nanninga (Assen)
08/07/2014
10

Correct, vriendelijk, meedelen in de gemaakte reparatie die net buiten de garantie viel.

Service
Jan Meuleman (Assen)
08/07/2014
9

Tevreden over afhandeling, prijsstelling en service.

Service
jan vulperhorst (smilde)
08/07/2014
8

we zijn tevreden over dealer.

Service
Anoniem
03/07/2014
8

ben zeer tevreden maar geef nooit een hoger cijfer dan een acht
reden: anders wordt men lui

Service
Anoniem
03/07/2014
9

goede service, vakkundige medewerkers. Altijd vriendelijk en behulpzaam meedenkend naar oplossing.
Bijv. Als je komt om een lampje te laten vervangen, wordt er niet moeilijk gedaan, maar doet men dit direct tussen de geplande werkzaamheden door en kun je een kwartier half uur later je weg weer vervolgen.

Service
Ron Hoffland (Appelscha)
03/07/2014
9

alles wordt correct doorgenomen en vooraf wordt de prijs afgesproken en de auto wordt gehaald en gebracht plus gratis een vervangende auto tot onze beschikking dat is service

Service
Anoniem
30/06/2014
9

Als jarenlange Toyotarijder heb ik een vertrouwensband opgebouwd met hun vakkundige en klantvriendelijke medewerkers met dit bedrijf.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Denken mee, snelle hulpverlening en vriendelijk

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Dealer komt betrouwbaar over en de service is goed.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Het contact verloopt altijd plezierig. De afwikkeling is correct.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

vriendelijke benadering van klanten en een goede service.

Service
Anoniem
26/06/2014
10

zeer tevreden met alle medewerkers en hun klantgerichtheid en service

Service
B. van den Boogaard (Assen)
26/06/2014
10

Goede, vriendelijke en toegankelijke uitstraling. De show- / werkplaats is netjes, uitnodigend en je bent altijd welkom.

Service
Gahan Zwart (Appelscha)
26/06/2014
8

Klantvriendelijk, goed, op tijd klaar volgens afspraak, mogelijkheid om daar door te werken zodat ik niet beperkt vrij hoef te nemen.

Service
Anoniem
13/06/2014
8

Goede ervaring met de werkplaats, redelijke ervaring met de verkoopafdeling.

Service
Anoniem
12/06/2014
7

De garantie zaken zijn goed afgehandeld. Alleen zijn er dingen die wij constateerde, ook heel goed door de dealer, monteur, zelf had kunnen zien merken voelen horen..

Service
Anoniem
12/06/2014
8

Goede service

Service
G.Rakers (assen)
11/06/2014
8

Wordt altijd netjes en correct behandeld en men houd zich aan de afspraak

Service
Jan Anholts (Assen)
10/06/2014
9

Ik heb een 8 gegeven, ruim voldoende. Goed geadviseerd, uitgevoerd en goed gecomuniseerd

Service
H. van Riezen (Assen)
05/06/2014
8

Deskundig personeel, nakomen van afspraken, indien aan de orde telefonisch overleg vooraf over reparatie en de hiermee gepaard gaande kosten, mondelinge uitleg over het verrichtte onderhoud en persoon